"ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, μέλη της παράταξης θα επισκεφθούν την Τραγάνα και το Μούλκι και θα συζητήσουν με τους Πολίτες
Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, μέλη  της παράταξης θα επισκεφθούν την Τραγάνα και το Μούλκι και θα συζητήσουν με τους Πολίτες τον
άλλο δρόμο για πραγματική αυτοδιοίκηση
·        Τραγάνα:  καφενείο Αγριόμητρου ώρα  6.30 μμ
·        Μούλκι: καφενείο Μαντόνα ώρα 7.300 μμ
Η πορεία ξεκίνησε…
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο τηλεφωνικό κέντρο για τους συμβεβλημένους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

 Ξεκινά η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου για το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ από τις 27/2. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Τηλεφωνικό κέντρο ενημέρωσης των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ θα λειτουργεί από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι για το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών που μπορούν να επισκεφτούν, καθώς και το πού μπορούν να βρουν ελεγκτές ιατρούς.
Έτσι, οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να τηλεφωνούν, με αστική χρέωση, στο 210-3803470 από τις 8.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.
Σημειώνεται, ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει αποστείλει σε όλους τους δημάρχους της χώρας κατάλογο με τους συμβεβλημένους γιατρούς του κάθε δήμο, προκειμένου να αναρτηθούν στα δημαρχεία, στα ΚΕΠ ή σε όποιο σημείο κριθεί απαραίτητο, για να ενημερώνονται οι κάτοικοι του κάθε δήμου. Επίσης, οι ασφαλισμένοι για κάθε πληροφορία μπορούν να επισκέπτονται το site του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr.

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων Χορού Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

 ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ (ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ 71-73)
ΟFFICE 1 SUPERSTORE (ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ 69Β)
CMC (ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 1)
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 4)
ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΕΡΜΟΥ 2 )
ΜΠΟΥΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  (ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 17)
COVA CAFE -BAR( KOΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 27)
VODAFONE (EΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 38)
VODAFONE (ΚΥΠΡΟΥ 48)
SΤUDIO 5 -ANAΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Β. (ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 5)
NUMBER 1 (ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 1)
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΔΑΛΗΒΙΓΚΑ(ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ 10)

Σαν σήμερα «έφυγε» ο Κωστής Παλαμάς

Σαν σήμερα, 27 Φεβρουαρίου του 1943, έφυγε από τη ζωή ο Κωστής Παλαμάς.

Ο γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου του 1859 Παλαμάς ήταν ποιητής, πεζογράφος, θεατρικός συγγραφέας, ιστορικός και κριτικός της λογοτεχνίας. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, με σημαντική συνεισφορά στην εξέλιξη και ανανέωση της νεοελληνικής ποίησης.
Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής γενιάς του 1880, πρωτοπόρος, μαζί με τον Νίκο Καμπά και τον Γεώργιο Δροσίνη, της αποκαλούμενης Νέας Αθηναϊκής (ή Παλαμικής) σχολής. Επίσης, είχε σπουδάσει και ως θεατρικός παραγωγός της ελληνικής λογοτεχνίας.

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανέγερσης του 10ου Νηπιαγωγείου Τρίπολη

Υπογράφηκε το συμφωνητικό για την ανέγερση του 10ου ολοήμερου Νηπιαγωγείου Τρίπολης  το οποίο είναι δυναμικότητας 50 νηπίων. Το νηπιαγωγείο θα κατασκευαστεί δίπλα από το οικόπεδο του 8ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης.
Το 10ο Νηπιαγωγείο είναι το δεύτερο κατά σειρά σχολικό κτίριο από τα τρία που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Το πρώτο είναι το 4ο Νηπιαγωγείο όπου γίνεται η τελετή θεμελίωσής του και τρίτο το 12ο Δημοτικό σχολείο το οποίο θα κατασκευαστεί στην περιοχή επέκτασης του Σταδίου στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη.
Με την κατασκευή  αυτής της σχολικής μονάδας λύνεται σε σημαντικό βαθμό το θέμα της προσχολικής εκπαίδευσης στο Δήμο Τρίπολης, αφού τα περισσότερα νηπιαγωγεία πριν από 4 χρόνια στεγάζονταν σε μισθωμένους ακατάλληλους χώρους.

Αποκριάτικο γλέντι στις Ρίζες

 Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος "Οι Ρίζες μας" διοργανώνει γλέντι για τον εορτασμό της Αποκριάς την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ριζών.

Με παραδοσιακό φαγητό, κρασί, ζωντανή μουσική και πολύ κέφι ο Σύλλογος περιμένει τον κόσμο να γιορτάσει μαζί του.

Έρχονται άμεσοι διορισμοί ιατρών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

 Κατσίβελας: Κανένας εργαζόμενος του ΕΟΠΥΥ δε θα χάσει τη δουλειά του και δε θα αλλάξει τόπο διαμονής
Για το κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ και για την πρωτοβάθμια φροντίδα μίλησε o διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδος Παναγιώτης Κατσίβελας λέγοντας ότι ο ΕΟΠΥΥ ήρθε για να καλύψει την ανάγκη ενοποίησης των ταμείων, αλλά εξαιτίας του όλα έγιναν πολύ γρήγορα, πρόχειρα και χωρίς προγραμματισμό, γεγονός το οποίο φάνηκε από την πρόσφατη κατάργησή του.
Ο κ. Κατσίβελας τόνισε ότι στις 20 Μαρτίου περίπου θα ανοίξουν οι δομές όπως τις γνωρίζουμε και από εκεί και  πέρα θα κάνουμε όλες εκείνες τις διεργασίες ώστε να φτιάξουμε μια πραγματική πρωτοβάθμια φροντίδα.