Ξύπνα Βασίλη στο Λουτράκι

Με μια θεατρική παράσταση θα αποχαιρετήσει την Δευτέρα 30/6 το σχολικό έτος του Γ' Γυμνάσιο Λουτρακίου και οι μαθητές του...
Πρόκειται για την παράσταση "Ξύπνα Βασίλη" του Δημήτρη Ψαθά, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν και θα χορέψουν οι μαθητές του Γ' Γυμνασίου Λουτρακίου. Στο Πάρκο Δεξαμενής θέατρο "Παντελής Ζερβός" και ώρα 20:30 θα παιχτεί η παράσταση. Την διασκευή έχει αναλάβει η Ασημίνα Ψαράντη και τα σκηνικά ο Βασίλης Καψής ενώ την μουσική ο Κώστας Ρουμπέκας.

Πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ για ανέργους.....

Πρόγραμμα απασχόλησης 200 ανέργων ηλικίας 18-66 ετών, με στόχο την ενίσχυση της οργανωτικής ικανότητας της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., της Ε.Σ.Ε.Ε. και των Οργανώσεων μελών αυτών, του Σ.Ε.Β., του Σ.Ε.Τ.Ε. και των Πανελληνίων Οργανώσεων μελών του Σ.Ε.Τ.Ε, προωθεί ο ΟΑΕΔ... Όπως αναφέρει το news247.gr, θα απασχοληθούν 90 άνεργοι στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και Οργανώσεις – μέλη αυτής, 60 άνεργοι στην Ε.Σ.Ε.Ε. και σε Οργανώσεις – μέλη αυτής, 45 άνεργοι στο Σ.Ε.Τ.Ε. και στις Πανελλήνιες Οργανώσεις – μέλη του Σ.Ε.Τ.Ε και 5 άνεργοι στον Σ.Ε.Β. Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τα αποθεματικά του Ενιαίου Λογαριασμού για την Εφαρμογή Κοινωνικών Πολιτικών (ΕΛΕΚΠ) και η μέγιστη συνολική δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 4.500.000 ευρώ το οποίο κατανέμεται σε ετήσια βάση ως εξής:

"Η' ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ''-ΣΤΟ «ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΩΝΟΣ» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-

Ο καθιερωμένος Εσπερινός στο «Βήμα του Γαλλίωνος», στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ, με την δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και την συμμετοχή χιλιάδων πιστών. Η αξιοθαύμαστη αυτή εκδήλωση πραγματοποιείται σε όλους τους Αρχαιολογικούς χώρους των πόλεων, απ’ όπου διήλθε ο Απόστολος Παύλος, άρα και στην Κόρινθο, στην οποία όχι μόνο διήλθε αλλά και διέμεινε πλέον του ενάμισι χρόνου, μεταφέροντας το Ευαγγελικό κήρυγμα στην Ελλάδα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ 2014-4-5-6 Ιουλίου

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Μιχάλης Χατζής και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων, προσκαλούν τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στο πολιτιστικό τριήμερο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο ανοικτό Θέατρο της Σολυγείας, την Παρασκευή 4, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιουλίου του 2014.
Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί για τις 9μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για του πολίτες.                            ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΙΚΟΥ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 26 ατόμων στην Τρίπολη

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα μέχρι δύο (2) μήνες, συνολικού αριθμού είκοσι έξι (26) ατόμων, ανακοίνωσε ο Δήμος Τρίπολης για τις ανάγκες Πυροπροστασίας του Δήμου και συγκεκριμένα:
- Είκοσι (20) φυλάκων κατηγορίας ΥΕ, με άδεια οδήγησης τουλάχιστον Β΄ κατηγορίας.
- Τριών (3) Οδηγών με άδεια οδήγησης τουλάχιστον Γ΄ κατηγορίας.
- Τριών (3) Χειριστών Μηχανημάτων Έργων ( φορτωτή - εκσκαφέα) με άδεια χειριστή ομάδας Β΄ και τάξης Δ΄ και άδεια οδήγησης ερασιτεχνική ή επαγγελματική.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Δήμο Τρίπολης έως και 10 Ιουλίου 2014

Το πανηγύρι του Αγίου Παύλου στο Άστρος

Με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου γιορτάστηκε και φέτος η γιορτή των Αγίων Πέτρου και Παύλου στο Αστρος. Μετά τον πανηγυρικό εσπερινό και την αρτοκλασία, έγινε η λιτάνευση της εικόνας, ενώ στη συνέχεια, όπως κάθε χρόνο, ακολούθησε το γλέντι στην πλατεία, η οποία γέμισε με κόσμο.
Αλλωστε το πανηγύρι του Αγίου Παύλου είναι… σημείο αναφοράς στη διασκέδαση της περιοχής και κρατά σε έντονους ρυθμούς μέχρι το πρωί, αλλά φέτος είχε μια επιπλέον… καινοτομία. Μεγάλος προτζέκτορας είχε στηθεί στο χώρο για το ματς της Εθνικής, που όμως δεν είχε την κατάληξη που όλοι θα ήθελαν. Το παρών στον εορτασμό έδωσε ο νέος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Π. Μαντάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος, ο νέος π/σ κ. Γ. Μπακούρης και μέλη του νέου ΔΣ, ο πρώην Δήμαρχος κ. Στράτης Δαλιάνης και η πρόεδρος της δ/κ Αστρους κυρία Πίτσα Τσιώρου.

Παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση από τους Μωραΐτες

Μουσικοχορευτική παράσταση για το κλείσιμο των μαθημάτων για το έτος 2013-2014 θα πραγματοποιήσει το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο οι Μωραΐτες.
Η παράσταση ¨χωρίον εν χορώ", που θα είναι ένα παραδοσιακό μουσικοχορευτικό ταξίδι στα χωριά του τόπου μας,  θα γίνει στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 21:00.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης

Η διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα ξεκινήσει αύριοΤρίτη 1 Ιουλίου, με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2013-2014 να έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 ή εάν επιθυμούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση. Ταυτόχρονα με τις ανανεώσεις, οι νέοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας σε οποιαδήποτε θέση δεν είναι δεσμευμένη από περσινούς κατόχους. Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται στο εκδοτήριο της ΠΑΕ στην Πλατεία Άρεως, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή  11.00 π.μ.-3.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ.- 9.00 μ.μ. & Σάββατο 11.00 π.μ.- 3.00 μ.μ.

Ημερίδα Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Ανέλιξη»

Με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη, διοργανώνει  ημερίδα ανοιχτή στην κοινότητα με θέμα:
 «Σεξουαλική ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των εφήβων».
Το θέμα θα αναπτυχθεί από τον κ. Γιώργο Κίσσα,
Ψυχολόγο -  Ψυχοθεραπευτή.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014,
ώρα 19:00,  στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης.

Εγκαινιάστηκε ο νέος Ιερός Ναός Υπαπαντής του Κυρίου στο Περθώρι (photos)

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τέλεσε με ιδιαίτερη λαμπρότητα τα Εγκαίνια του νέου Ιερού Ναού Υπαπαντής του Κυρίου στο χωριό Περθώρι του νομού Αρκαδίας.
Την παραμονή των ιερών Εγκαινίων, ημέρα Κυριακή29 Ιουνίου και ώρα 7.30 το απόγευμα, έγινε η Κατάθεσις των ιερών Λειψάνων από τον Αρχιμανδρίτη Βενέδικτο Καρύδη, εκπρόσωπο του Μητροπολίτου, και στη συνέχεια τελέστηκε στον νέο ιερό Ναό Μέγας Εσπερινός.

Σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενου στη κατασκευή της 5ης μονάδας στη Μεγαλόπολη

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Μεγαλόπολη FM την Δευτέρα  30  Ιουνίου  2014, και ώρα  περί 15.20 συνέβη εργατικό ατύχημα σε εργαζόμενους που δούλευαν  στην  κατασκευή της 5ης μονάδας. Συγκεκριμένα ήταν στο συνεργείο  Αλεξανδράκη  (υπεργολάβου  της  ΤΕΡΝΑ) και ένας εργαζόμενος Αλβανικής  υπηκοότητας έχει  τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο  κεφάλι και μεταφέρθηκε  αιμόφυρτος με ασθενοφόρο. Σύμφωνα  με  πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού υπάρχει  και  2ος  εργαζόμενος  που  επίσης  έχει  τραυματιστεί,  ελαφρότερα  όμως  σε  χέρια  και  πόδια.
Το ατύχημα έγινε  όταν  η  "γρανελάδα"  υποχώρησε  και  συμπαρέσυρε  τους  εργαζόμενους  από  ύψος  5  μέτρων  με  αποτέλεσμα  το  τραυματισμό  τους.

ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2014-Θεατρική παράσταση την Κυριακή στην Τραγάνα- Είσοδος ελεύθερη






Πανηγύρι το Σάββατο στο Άγιο Πέτρο Κυνουρίας

O Άγιος Πέτρος Κυνουρίας γιορτάζει στις 29 Ιουνίου και ο Σύλλογος "Αγιος Πέτρος" Αγιοπετριτών Αττικής διοργανώνει πανηγύρι στην πλατεία του όμορφου χωριού την πααμονή της εορτής του Πέτρου και Παύλου το Σάββατο 28/6.
Ο Σύλλογος "Αγιος Πέτρος" Αγιοπετριτών Αττικής σας καλεί να γιορτάσετε μαζί τους. Θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα με τους Μάκη Σαλέα, Βαγγέλη Λιόντο, Βαγγελιώ Χρηστιά και άλλους.

Τον Αύγουστο ο 5ος Επικούριος δρόμος

Ο 5ος Επικούριος δρόμος θα διοργανωθεί, σε 50 ημέρες περίπου, από τώρα, δηλαδή, την Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014, στις 8:30 το πρωί, συμφώνα με το πρόγραμμα που παρατίθεται παρακάτω.
Ο Επικούριος Δρόμος, είναι ένας Αγώνας Δρόμου 14 χιλιόμετρων (από τον Ναό́ του Επικούριου Απόλλωνα, στο Ιερό Κωτύλιο – έως την Αειφόρο Αρχαία Κρήνη, στην Αρχαία Φιγαλεία).
Μεγάλο μέρος  της  διαδρομής του  Επικουρίου Δρόμου, συμπίπτει με εκείνη  της «Ιεράς Οδού»,των Φιγαλέων,  διέρχεται δε, μέσα ή δίπλα, από τα γραφικά  Φιγαλικά  Χωριά- Καστρούγκαινας, Δραγωγίου, Πλατείας, Περιβολίων, Φιγαλείας, με κατάληξη  την Αειφόρο Φιγαλική Κρήνη, με το Θεόρατο  Πλατάνι.

Την Κυριακή το ραντεβού με το σύλλογο φίλων Εθνικής «Ο Γέρος του Μοριά»

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος «Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ»  αφού ευχαριστήσει την ταβέρνα «ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΠΙΤΕΡΟΥ», Καλαβρύτων 11, Τρίπολη, για την φιλοξενία της στο τρίτο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού, καθώς και τους 70 περίπου φίλους της Εθνικής που παρακολούθησαν τον αγώνα που έδωσε την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος,  προσκαλεί όλους τους φίλους της Εθνικής Ομάδας, μέλη του και μη, να παρακολουθήσουν τον αγώνα «ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ» την Κυριακή29/06/2014 και ώρα 11:00  στην ταβέρνα «Στα Ψητά Καθούμενα», Αγίου Κωνσταντίνου 113, Τρίπολη στον δρόμο για την Αεροπορία. Από τις 10:00 μαζευόμαστε με τις φανέλες μας και φτιάχνουμε κερκίδα για να πανηγυρίσουμε άλλη μια μεγαλειώδη πρόκριση! Σας περιμένουμε!

Η 9η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων στον Κοκκορά Ηραίας

Με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας και του Συλλόγου Κοκκοραίων, το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 9η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων-Γιορτή Ρίγανης στο χωριό Κοκκοράς Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας.

Δείτε το πρόγραμμα.

Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων «Βοήθεια στο Σπίτι» διαμαρτύρεται για πολλοστή φορά για την εργασιακή ομηρία και οικονομική εξαθλίωση των 3.600 εργαζομένων στις κοινωνικές δομές ΒΣΣ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ  την απαράδεκτη , ανάλγητη και αδιάφορη στάση όλων των  αρμόδιων φορέων για την εργασιακή ομηρία και οικονομική εξαθλίωση  3.600 εργαζόμενων  οι οποίοι με τις υπάρχουσες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης παραμένουν επί 6 έως 9 μήνες  απλήρωτοι και μάλιστα εργαζόμενοι , οι οποίοι προσφέρουν ανελλιπώς τις υπηρεσίες τους σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες της κοινωνίας μας συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος .

Έκθεση φωτογραφίας «Αιχμαλωτίζοντας στιγμές» στο Αγάλι

Φέτος το καλοκαίρι τις ημέρες των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου στο Αγάλι, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας "αιχμαλωτίζοντας στιγμές " με γενικό, ελεύθερο θέμα που θα επιλέξει ο κάθε εκθέτης και θα του δώσει τον δικό του τίτλο.
Οι εκθέτες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 8 Ιουλίου 2014 στην: Μαριλένα Αλεξοπούλου και Αλεξάνδρα Τρυφωνοπούλου, καθώς θα σας ενημερώσουν και για τις λεπτομέρειες. Εν συνεχεία το υλικό θα πρέπει να έχει παραδοθεί έως και τις 20 Ιουλίου 2014. Προϋπολογίζεται ότι ο κάθε εκθέτης θα προσκομίσει 10 τουλάχιστον φωτογραφίες.
Η έκθεση θα παραμείνει στην διάθεση του κοινού έως και τις 15 Αυγούστου 2014!

Προσλήψεις 2.090 μόνιμων και επικουρικών υπαλλήλων σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ

Πράσινο φως για την πρόσληψη 2.090 μόνιμων και επικουρικών υπαλλήλων έδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την ενίσχυση των νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ.
Η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι έτοιμη να υλοποιήσει την απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη, όπως αυτή αποτυπώνεται στην κοινή συνεδρίαση του υπουργείου με το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) και το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης.

Μετρήσεις στο Μουστό από το ΕΠΑΛ Άστρους στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος

Την Τετάρτη 25/6/2014 μέλη του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, πέντε μαθητές του ΕΠΑΛ Άστρους και δύο υπεύθυνοι καθηγητές βρέθηκαν στον υγρότοπο Μουστού προκειμένου να πραγματοποιήσουν μετρήσεις διαύγειας, πίεσης και θερμοκρασίας του νερού, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Hydrobot. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό - ερευνητικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι τάξεις Β Πληροφορικής και Γ Ηλεκτρολόγων, από την αρχή της σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου και το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT).

Παράταση του σχολικού έτους μέχρι τις 4 Ιουλίου

Απόφαση για την παράταση του διδακτικού έτους μέχρι τις 4 Ιουλίου 2014 υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, αρμόδιος για θέματα Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση, παρατείνεται το διδακτικό έτος για το σχολικό έτος 2013-2014, στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια δημόσια και ιδιωτικά, ημερήσια και εσπερινά, καθώς και στις τάξεις Λυκείου οι οποίες είναι προσαρτημένες σε Γυμνάσια, μέχρι και τις 04 Ιουλίου 2014.
Με τη σχετική Απόφαση για την παράταση του διδακτικού έτους η ισχύς των συμβάσεων εργασίας των υπηρετούντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις ανωτέρω σχολικές μονάδες παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι και τις 04 Ιουλίου 2014.

Η παιδίατρος συμβουλεύει πώς να προστατέψετε τα παιδιά σας από τον καύσωνα

Το καλοκαίρι έφτασε και σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού η  θερμοκρασία αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο τις επόμενες ημέρες.  Παρόλο που το καλοκαίρι όλοι το περιμένουν με ανυπομονησία, υπάρχουν όμως και κίνδυνοι λόγω του καύσωνα, ιδιαίτερα για τα παιδιά.  Τα παιδιά ανήκουν στις ομάδες που είναι ευαίσθητες στις υψηλές θερμοκρασίες και στον ήλιο. Αν ένας ενήλικας κινδυνεύει μία φορά να πάθει θερμοπληξία ή να επηρεαστεί από τις υψηλές θερμοκρασίες, τα παιδιά κινδυνεύουν δέκα φορές πιο πολύ και ιδιαίτερα αυτά κάτω των 4 ετών.

Βρέθηκαν 260 σφαίρες στο βυθό της θάλασσας στο Άστρος

Ενημερώθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Λιμενική Αρχή Π. Άστρους ότι στη θαλάσσια περιοχή Πλάκες Ξηροπήγαδου δήμου Β. Κυνουρίας, βρίσκονται διασκορπισμένα πυρομαχικά.
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν με περιπολικό όχημα και πλωτό περιπολικό του Λιμενικού στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου σε απόσταση περίπου δύο μέτρων από την ακτή, ανέλκυσαν από το βυθό, 260 σφαίρες.
Τα πυρομαχικά φυλάσσονται στη Λιμενική Αρχή Π. Άστρους, που διενεργεί την προανάκριση.
Από το newsbomb.gr

Την Παρασκευή πληρώνονται οι αγρότες για τις ζημιές του 2009!!! …να το πιστέψουμε?

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ κ. Κ. Κόλλια αναφέρεται:

«Την Παρασκευή ξεκινά η σταδιακή πληρωμή συμπληρωματικών αποζημιώσεων για τις καταστροφές του 2009. Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής Κορινθίας κ.Κόλλιας δήλωσε:

«Έπειτα από πέντε χρόνια ξεκινά επιτέλους η σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών που είχαν υποστεί αγρότες της Κορινθίας με τις αποζημιώσεις του 2009. Σε επικοινωνία που είχα με τη διοίκηση του ΕΛΓΑ, ενημερώθηκα ότι από την Παρασκευή  θα ξεκινήσουν οι πληρωμές σε παραγωγούς, οι οποίοι αν και διέθεταν παραστατικά που αποδείκνυαν τη ζημία που είχαν υποστεί, δεν είχαν λάβει τις αντίστοιχες αποζημιώσεις.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ- Εμφάνιση κρούσματος καταρροϊκού πυρετού στην περιοχή Φενεού

Την Δευτέρα 23-6-2014, μετά την εμφάνιση ενός κρούσματος καταρροϊκού πυρετού στην περιοχή Φενεού, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα στην Γκούρα, με θέμα τον καταρροϊκό πυρετό.  Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ.Παπαγγελόπουλος, υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ιδιώτες κτηνίατροι, καθώς και πλήθος κτηνοτρόφων της περιοχής Φενεού και των γύρω περιοχών.  

Motor Oil: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Motor Oil, το οποίο εξελέγη από την ετήσια τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου.... Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το νέο Δ.Σ., η θητεία του οποίου λήγει την επόμενη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα εγκρίνει τις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας για τη χρήση 2014, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως: 

Το Σάββατο ανοίγει η 14η έκθεση βιβλίου στην Τρίπολη

Στις 28 Ιουνίου ημέρα Σάββατο εγκαινιάζεται στην πλατεία Άρεως,η 14η έκθεση βιβλίου η οποία και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουλίου ημέρα Κυριακή.
Η 14η έκθεση βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου και με την ευγενική χορηγία του Δήμου Τρίπολης.
Τα περίπτερα θα παραμένουν ανοιχτά από τις 7:00μμ έως και τις 12:00μμ. Καλούμε το κοινό της πόλης να αγκαλιάσει την έκθεση.
 Το Δ.Σ.

Η παγκοσμίου φήμης χορωδία MUSICA FICTA από την Κοπεγχάγη στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

29 IOYNIOY 2014 | Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης | 21:00
Η παγκοσμίου φήμης χορωδία MUSICA FICTA καταφθάνει από την Κοπεγχάγη της Δανίας στοΜαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης –το θρυλικό αυτό κομμάτι της πολιτιστικής ζωής της πόλης-, για μία και μοναδική συναυλία όπου θα ερμηνεύσει συνθέσεις του Πατέρα της Μουσικής, Johann Sebastian Bach (1685-1750).
Η παράσταση έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ στον χώρο θα φιλοξενηθεί κουμπαράς του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση του έργου του.

Από τη Δευτέρα τα εισιτήρια στους ανέργους για τις παραστάσεις από την ΚΕΔΗΤ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων των ανέργων για δωρεάν εισιτήρια στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στην Τρίπολη. Από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου οι άνεργοι που έκαναν αίτηση θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους.
Όπως τόνισε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Μιλτιάδης Κοκκινάκος, όλοι οι άνεργοι που υπέβαλαν αίτηση θα προμηθευτούν από δύο εισιτήρια για δωρεάν είσοδο στην παράσταση της πρώτης επιλογής τους, αφού είχαν να επιλέξουν τρεις. Φέτος έγιναν πάνω από 300 αιτήσεις και περίπου 40 περισσότερες σε σχέση με πέρυσι.

Επαγγελματίες της Τρίπολης έχουν καταφύγει στη δικαιοσύνη για τα πνευματικά δικαιώματα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - συζήτηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σχετικά με τους Οργανισμούς  Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Πνευματικών ή Συγγενικών Δικαιωμάτων, χωρίς την αναμενόμενη συμμετοχή, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μπουντρούκα ο οποίος είπε δεν είναι δυνατόν για ένα τόσο σημαντικό θέμα που έχει προβληματίσει πολλούς επαγγελματίες να μην έχει την κατάλληλη απήχηση.

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Τρίπολης

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Τρίπολης σας προσκαλεί να το γνωρίσετε με την ευκαιρία της διοργάνωσης της Ημερίδας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον θεσμό των Σ.Δ.Ε., την Πέμπτη 26 Ιουνίου, ώρα 6.30μμ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ (σχολικό συγκρότημα Τέρμα Τεγέας, όπου στεγάζεται και το Σ.Δ.Ε.).  Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των project και των δραστηριοτήτων της φετινής χρονιάς, καθώς και παρουσιάσεις για το ρόλο των Συμβούλων του σχολείου (σύμβουλος σταδιοδρομίας και σύμβουλος ψυχολόγος), η παρουσία των οποίων στο σχολείο είναι ένα από τα καινοτόμα στοιχεία των Σ.Δ.Ε.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα εστιάζει στις εξής θεματικές:

Ντελί-Ριο πανηγυρισμών από τους φίλους της Εθνικής Ομάδας «Γέρος του Μοριά»

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος «Γερός του Μοριά» πιστός στο ραντεβού του με τους αγώνες της εθνικής ομάδας ποδόσφαιρου πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκληση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους 16 του μουντιάλ μαζί με τα μέλη και τους φίλους του.
Πολύ πριν τον αγώνα άρχισαν να συγκεντρώνονται στην ταβέρνα «Κληματαριά Πιτερού»  τα μέλη του συνδέσμου της εθνικής Ελλάδος με την αγωνία να χτυπά κόκκινο και με την αισιοδοξία πως η εθνική μας ομάδα ξέρει τον τρόπο για να περάσει και να μας κάνει και πάλι υπερήφανους, όπως και έγινε…. Κατά τη διάρκεια του αγώνα « ο Γέρος του Μοριά» έδωσε χρώμα εξέδρας με τα χειροκροτήματα και τα συνθήματά του.

Κλειστή η σήραγγα Στέρνας προς Τρίπολη λόγω εργασιών

Κλειστή θα παραμείνει από σήμερα έως και την Παρασκευή 27 Ιουνίου η σήραγγα Στέρνας στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Τρίπολη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.
Η κίνηση των οχημάτων από Κόρινθο προς Τρίπολη θα διεξάγεται από τον άλλο κλάδο της σήραγγας σε μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ οι οδηγοί που θα κινούνται προς Κόρινθο θα ακολουθούν μικρή παράκαμψη στο παράπλευρο τμήμα της παλαιάς χάραξης σε μια λωρίδα κυκλοφορίας.

ΣΤΙΜΑΓΚΑ-4ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΙΣ 27-6-2014


ΤΕΕ Πελοποννήσου: Να βγουν άμεσα τα ακίνητα του δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ

Η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Πελοποννήσου, αφού έλαβε υπ’ όψιν της την ανοιχτή πρόσκληση της Πρωτοβουλίας Συλλογικοτήτων, Φορέων & Πολιτών, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου του νομού Αργολίδας για Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στο Ναύπλιο, με θέμα την προστασία της Δημόσιας περιουσίας από κάθε είδους ιδιωτικοποίηση και στην οποία αναφέρονται τα εξής :
«Τεράστιας έκτασης δημόσια περιουσία στη χώρα επιχειρείται να εκποιηθεί από την κυβέρνηση και την τρόικα σε ιδιώτες μέσω του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου).
Η ιδιωτικοποίηση αυτή γίνεται με πρόσχημα την αποπληρωμή του χρέους.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις χρηματοδοτήσεις παιδικών σταθμών δήμου Τρίπολης

Καμία απολύτως επιβάρυνση για τους γονείς
Για τη χρηματοδότηση των παιδικών σταθμών ΕΕΤΑΑ μίλησε ο Μιλτιάδης Κοκκινάκος, πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Τ τονίζοντας ότι η λειτουργία των παιδικών σταθμών θα συνεχιστεί κανονικά. Κανένας γονιός όπως αναφέρει δεν θα κληθεί να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για κανέναν απολύτως λόγο.
Όπως διαβεβαιώνει και ο υπουργός, τα χρήματα θα δοθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα, αλλά μειωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί η σχετική εγκύκλιος. Οι δημοτικοί σταθμοί του δήμου Τρίπολης είναι, το Καραμελόσπιτο Πρωινό και το Καραμελόσπιτο Απογευματινό, Σχίζα Πρωινός, Θάνα Πρωινός, Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης.

«Υπάρχει και φιλότιμο» από το Λύκειο Βυτίνας

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, ώρα 21:00, οι μαθητές του Λυκείου Βυτίνας θα δώσουν στο υπαίθριο θέατρο της Βυτίνας, την θεατρική παράσταση "Υπάρχει και φιλότιμο" των Σακελλάριου -Γιαννακόπουλου.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει κλοπές στην Αρκαδία

Λιγότερα περιστατικά εγκληματικότητας φέτος στην Αρκαδία και σε ευρύτερες περιοχές
Συνέντευξη τύπου από κοινού παραχώρησαν ο κ Αποστολόπουλος Ανδρέας Ταξίαρχος, διευθυντής ασφάλειας Πελοποννήσου, και ο κ. Όψιμος Θεόδωρος, διοικητής τμήματος ασφάλειας Ναυπλίου, σχετικά με την εξάρθρωση όπως αναφέρει και το αστυνομικό δελτίο τύπου εγκληματικής σπείρας, η οποία προέβαινε σε κλοπές, ενώ έφερε και όπλα για να καλύπτεται.
Η εν λόγω εξάρθρωση, έγινε κατόπιν συστηματικής οργάνωσης και αιφνιδιαστικά, αφού έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες μεταξύ 5 και 6 π.μ. Η σπείρα δρούσε σε απομακρυσμένες περιοχές της Αρκαδίας και ευρύτερα άλλων όμορων νομών, φορώντας γάντια και κουκούλες, προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτή και να μην αφήνει ίχνη.

Ημερίδα στις 30 Ιουνίου στο Άστρος με θέμα την εξαγωγή τοπικών προϊόντων

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. διοργανώνουν την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:00 ημερίδα, στην Αίθουσα Παρουσιάσεων του Φορέα Όρους Πάρνωνα και Υγρότοπου Μουστού, στον Άγιο Παύλο του Άστρος Αρκαδίας. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ», της Δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Τεχνική σύσκεψη στην περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού

Ευρεία τεχνική σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, στην έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μόσχου Κορασίδη για την αντιμετώπιση της νόσου, του καταρροϊκού πυρετού, η οποία εξαπλώνεται με ταχύτατο ρυθμό στην Πελοπόννησο.
Ο κ. Κορασίδης βρέθηκε στην Τρίπολη τη Δευτέρα 23 Ιουνίου και λίγο πριν την σύσκεψη τόνισε, ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για την αντιμετώπιση της ασθένειας, τα οποία και θα συζητηθούν στη σύσκεψη της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η κλιματική αλλαγή, η αυξημένη υγρασία, η αμέλεια των παραγωγών και των διακινητών ζώων εντείνουν την εξάπλωση της νόσου.

Αύριο η ανοιχτή συζήτηση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για ΑΕΠΙ και ΓΑΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (25ης Μαρτίου & Πανός 21) με θέμα τους, Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) Πνευματικών ή Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ και ΓΑΙΑ).
Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προσκλαλούν όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν προκειμένου να ενημερωθούν διεξοδικά.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες, στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

«Το ημερολόγιο» από το Χορευτικό Σύλλογο «Τεγέα»

Την χορευτική του τελική παράσταση με τίτλο "Το ημερολόγιο" θα παρουσιάσει ο Χορευτικός Σύλλογος «Τεγέα» στο θέατρο Δημοτικού Σχολείου Ριζών την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 21:00.
Όταν το αύριο συναντάει το χθές "απλά για να μείνει"...
Μια μουσικοχορευτική παράσταση του Χορευτικού Συλλόγου "ΤΕΓΕΑ"
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γιάννης Παυλόπουλος (βιολί - τραγούδι)
Αλέξανδρος Παπαδάκης (Κρητική λύρα - ασκομαντούρα - τραγούδι)
Βασίλης Γραμματικός (γκάιντα - τσαμπούνα)
Αντώνης Καλιούρης (κλαρίνο)
Θοδωρής Γιαννόπουλος (λαούτο)
Αντρέας Βάρδας (Κρητικό λαούτο)
Χρήστος Λυκουρέντζος (κρουστά)
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Λιάρος

Χορούς, τραγούδια και δρώμενα από όλη την Ελλάδα παρουσιάσε η «Αρκαδιανή»

Εκδήλωση με τίτλο «Σα θες να μάθεις και να δεις…» για τη λήξη της χορευτικής χρονιάς διοργάνωσε το χορευτικό συγκρότημα «Αρκαδιανή» το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου στο θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.
Το θέατρο γέμισε από κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τα χορευτικά που παρουσίασαν όλα τα τμήματα της «Αρκαδιανής». Χοροί, τραγούδια, έθιμα και δρώμενα ταξίδεψαν τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα και βρήκε μαζί με τους χορευτές την ψυχή του. Μωριάς-Πελοπόννησος, Κύθηρα, Πάρος, Σάμος, Νάουσα, Ικαρία, Θράκη, Κρήτη, Μέγαρα και Λήμνος ενώθηκαν σε μία εκδήλωση που είχε πολύ χορό και τραγούδι.

Ecorap A.E. -ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σε ένα πολύ σημαντικό συνέδριο για τη Βιομηχανική Συμβίωση που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα, με έναρξη την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο President, παρευρέθηκε ο κύριος Δημήτρης Ραψωματιώτης, επιχειρηματίας στο χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων. Το διεθνές συνέδριο “SYMBIOSIS2014” διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με εισηγητές ειδικούς επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η αξία του συνεδρίου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς στόχο έχει να αντιμετωπίσει το σημαντικό ζήτημα της αξιοποίησης των παραγόμενων βιομηχανικών αποβλήτων μέσω της προώθησης αποτελεσματικών τεχνολογιών και τις πρακτικές ασφαλείας. Στη συνέχεια δίνεται έμφαση κυρίως στην βιομηχανική συμβίωση, την κατανομή των υπηρεσιών, τη χρησιμότητα, τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση του περιβάλλοντος.

Σήμερα η Γιορτή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στην Τρίπολη

Μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του δήμου Τρίπολης, της παιδικής χορωδίας του "ΟΡΦΕΑ" Τρίπολης και της χορωδίας του ΚΑΠΗ Τρίπολης.

Aυτοκτόνησε ο 35χρονος πατέρας που βίαζε την κόρη του στη Μεσσηνία

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 35χρονος Αλβανός που βίαζε την κόρη του στο Τρίκορφο Μεσσήνης. Ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρατητήριο του Α.Τ. Καλαμάτας, όπου κρατούνταν για να απολογηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή Μεσσηνίας, αργά το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος.
Το Αστυνομικό Δελτίο αναφέρει:
Χθες (20.6.2014) το βράδυ, στην τουαλέτα των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, βρέθηκε από αστυνομικούς, νεκρός 35χρονος κρατούμενος, υπήκοος Αλβανίας.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι ο θάνατός του προήλθε από απαγχονισμό, με αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι.

Προσλήψεις στο δήμο Νότιας Κυνουρίας

O δήμος Νότιας Κυνουρίας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά έξι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, που εδρεύει στο Λεωνίδιο. Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά έξι ΥΕ Εργάτων καθαριότητας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νότιας Κυνουρίας, Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300 Νομός Αρκαδίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κας Αλεξάνδρας Χρ. Καμβύση (τηλ. επικοινωνίας: 2757 360204-360101).