Γιορτή υποδοχής του χειμώνα στην Αλωνίσταινα

giorti-xeimwna alonistenaΣτις 28 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και με το νύχτωμα,
ξεκινάμε το γλέντι μας!
Με φασολάδα στα καζάνια…
…τσίπουρο………
…κρασί..…………
…νταούλι, κλαρίνο και…… πολύ χορό!!!
Σας περιμένουμε, να σφίξουμε τα χέρια, να χορέψουμε και να ζεστάνουμε τις καρδιές μας, γύρω από μια μεγάλη φωτιά!
Στην πλατεία της Αλωνίσταινας.
Θα χρειαστείτε παλτό και όχι πορτοφόλι!!!

Πέντε συλλήψεις στην Αρκαδία σε επιχείρηση της Αστυνομίας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 23.11.2015 έως και χθες (25.11.2015), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 40χρονου που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

 Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος  συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου (σχετικό το από 20-11-2015 Δελτίο Τύπου μας).
Πρόκειται για τον ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Νικόλαο του Αλεξάνδρου και της Καλλιόπης.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πράξη της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων.

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου πατρός ημών ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ

Την Τρίτη 1η  Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως θα τελεσθή Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Οσίου πατρός ημών ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ του Καυσοκαλυβίτου.
Προσκαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην ως άνω Ιερά Αγρυπνία,  τιμώντες τον νεοανακηρυχθέντα  Άγιο της Εκκλησίας μας.
Εκ του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού.

Άμεση αντίδραση της Βλαχέρνας για την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Λεβιδίου

Η ενδεχόμενη κατάργηση, συγχώνευση ή απορρόφηση των Αστυνομικών Τμημάτων στην Αρκαδία προκαλεί σοβαρές ανησυχίες και δικαιολογημένους φόβους στους κατοίκους, καθώς παρατηρείται αύξηση της παραβατικότητας. Με κοινή επιστολή τους (προς όλους τους αρμοδίους), ο Παναγιώτης Παπαχρόνης (Δημοτικός σύμβουλος δήμου Τρίπολης) και ο Δημήτριος Κολλίντζας (Πρόεδρος Τ.Κ.Βλαχέρνας), εκφράζουν την αντίρρησή τους με το νέο σχεδιασμό στα αστυνομικά τμήματα της χώρας, που προβλέπει το κλείσιμο μεταξύ άλλων και του Α.Τ. Λεβιδίου. Τονίζουν ιδιαίτερα την κάθε είδους αυξημένη εκληματικότητα στην περιοχή μας (πολλά τέτοια περιστατικά άλλωστε έχουν γίνει και στη Βλαχέρνα) και ζητούν την μη κατάργηση του Α.Τ. Λεβιδίου.

20/11 - Εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Λεωνίδιο

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου  στις 3.30 μ.μ. ο 'Ιερός Κλήρος,  οι Αρχές, τα Σχολεία και ο ευσεβής λαός θα υποδεχτούν την Ιερά Εικόνα της Θεοτόκου στην είσοδο της πόλεως του Λεωνιδίου, που θα μεταφερθεί από την 'Ιερά Μονή 'Ελώνης. Ή θαυματουργή Εικόνα θα μεταφερθεί με πομπή στο Μετόχι της Ιεράς Μονής όπου θα ψαλεί  ο Παρακλητικός Κανών προς την Θεοτόκο και στη συνέχεια ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής.
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ανήμερα της εορτής, θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου ΠάγουΕυτέρπης Κουτζαμάνη στο απάνθρωπο περιστατικό ακρωτηριασμού των ποδιών, κ.λπ. κουταβιού,  τεσσάρων  μόλις εβδομάδων στο Λουτράκι Κορινθίας...
Άγνωστος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί σκύλου δύο μηνών και στη συνέχεια το εγκατέλειψε ζωντανό, δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών στο Λουτράκι.  Στο άτυχο ζώο, το οποίο αιμορραγούσε για ώρες και  οι πληγές είχαν ήδη γεμίσει προνύμφες, το βρήκε τυχαία στο τέρμα της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής μια περαστική κυρία την ώρα που έκανε βόλτα με τα σκυλιά της.
Μόλις αντίκρισε το φρικτό θέαμα ειδοποίησε γνωστή της, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου της περιοχής «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας».

UNESCO - ΠΕΜΠΤΗ 19/11/2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Η Δομή της Τράπεζας Χρόνου του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής σας προσκαλούν στο Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων – Συζήτηση που διοργανώνουν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο κτίριο των μόνιμων κοινωνικών δομών για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας).

Υποβολή δηλώσεων για την φύτευση αμπέλου στην Αρκαδία

 Ανακοινώνεται ότι από 15 Νοεμβρίου 2015 ξεκινάει η υποβολή δηλώσεων ενδιαφέροντος για τη χορήγηση αδειών φύτευσης οινοποιήσεων ποικιλιών αμπέλου σύμφωνα με τον Καν(ΕΕ) 1308/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Η προθεσμία υποβολής των παραπάνω δηλώσεων λήγει στις 15 Δεκεμβρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αρκαδίας (Δεληγιάννη 9, Τρίπολη, κα. Σταυροπούλου και κ. Σταματόπουλο, τηλ.: 2710222511).

Επικίνδυνη αποκόλληση ογκώδους τμήματος βράχου στο Λεωνίδιο

Επικίνδυνη αποκόλληση ογκώδους τμήματος βράχου από την πλαγιά του «Κοκκινόβραχου» πάνω από το Λεωνίδιο έχει σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 αναφέρουν πως το τμήμα του βράχου έχει αποκολληθεί σε αρκετό τμήμα και κρέμεται επικίνδυνα πάνω από το Λεωνίδιο. Η αποκόλληση σύμφωνα με τα στοιχεία έγινε μετά από κεραυνό. Ενώ αν γίνει πλήρης αποκόλληση του βράχου υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

Διακήρυξη εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στη Βόρεια Κυνουρία

Το Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Οικογένειας Θεοδώρου Γεωργίου Ράμμου, ιατρού εκ Κορακοβουνίου Κυνουρίας και των γονέων αυτού"  και μετά από την υπ. αριθμ. 41/2015 απόφαση του, διακηρύσσει ότι:

Εκτίθεται σε πλειοδοτική δημόσια δημοπρασία η εκμίσθωση των παρακάτω αγροτεμαχίων  στην Τ.Κ. Κορακοβουνίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Διαγωνισμός για προμήθεια καυσίμων στη Νότια Κυνουρία

Διάρκεια σύμβασης: Από την επόμενη της υπογραφής της σχετικής σύμβασης και για δώδεκα μήνες
Προϋπολογισμός: 113.580,00 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) Αναλυόμενο σε 92.341,46 € κόστος προμήθειας συν ΦΠΑ 23% 21.238,54 €
Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Ημερομηνία Λήξης της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών: 23/11/2015 και ώρα 12.00

Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων - Ανάβαση στο όρος Σκίαθις 15/11

Την προσεχή Κυριακή 15.11.2015 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, επιτέλους πραγματοποιεί την πολύαναμενόμενη ανάβαση στο όρος Σκίαθις (1777μ.) και Καρούμπαλο (1808μ.). Η θαυμάσια αυτή οροσειρά βρίσκεται στα σύνορα Αρκαδίας και Αργολίδας και προσφέρει μια ανεπανάληπτη θέα σε όλα τα βουνά της Πελοποννήσου και της Ρούμελης. Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τον Ορειβατικό Σύλλογο Φυλής και περιλαμβάνει δύο πορείες :

Μία ιδιαίτερη στιγμή - τοῦ ἀρχιμ.Ἰακώβου Κανάκη

Ἡ δυσκολία νά θέλεις νά πεῖς τήν ἀλήθεια γιά τήν βραχύτητα τῆς ζωῆς, τήν ματαιότητα τῶν πραγμάτων καί νά μιλήσεις γιά τήν θέωση καί τήν σωτηρία καί τό «ἐμπόδιο» στόν σεβασμό τῆς ἐλευθερίας καί τῆς διαφορετικότητας τοῦ προσώπου κάθε ἀνθρώπου
  τοῦ ἀρχιμ.Ἰακώβου Κανάκη

           Ὁ κάθε ἄνθρωπος ἔχει τό δικαίωμα νά κάνει στή ζωή του προσωπικές ἐπιλογές. Εἶναι πρόσωπο καί ὡς πρόσωπο κατ᾽εἰκόνα καί καθ᾽ὁμοίωση τοῦ Θεοῦ ἐπιθυμεῖ νά ἑνωθεῖ μέ τόν Θεό του. Τό πλᾶσμα ζητᾶ κοινωνία καί ἕνωση μέ τόν Πλάστη του.

Σε έξωση οδηγείται η δασκάλα του δημοτικού σχολείου Πελετών!

 Θέμα: Έξωση της δασκάλας κας. Κωνσταντίνας Καθαροπούλου από το οίκημα του Δημοτικού Σχολείου Πελετών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι» πληροφορήθηκε με μεγάλη λύπη του την απόφαση έξωσης της δασκάλας κας. Κωνσταντίνας Καθαροπούλου από το οίκημα του Δημοτικού Σχολείου Πελετών, έπειτα από αίτηση που υποβλήθηκε.


ΛΕΩΝΙΔΙΟ- Εργαστήριο για την Επιχειρηματικότητα και την Ανταγωνιστικότητα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρωί της Παρασκευής 30ης Οκτωβρίου το Εργαστήριο για την Επιχειρηματικότητα και την Ανταγωνιστικότητα, που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Πάρνωνα σε συνεργασία με την Εταιρεία Athens Technology Center (ATC), στο κτίριο της Φάμπρικας Πολιτισμού, στο Λεωνίδιο. Κεντρικός ομιλητής του Εργαστηρίου ήταν ο κ. Χρήστος Στάικος, Πρόεδρος του Οργανισμού "Enterprise Greece", που αποτελεί τον αρμόδιο εθνικό Φορέα για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών.

Ουρές για τα εισιτήρια του αγώνα Αρκαδικός – Παναθηναϊκός

 Ο Αρκαδικός έκανε γνωστό στο φίλαθλο κοινό  μέσω ανακοίνωσης του πως ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε δύο περίπου εβδομάδες Δευτέρα (16/11) για την 6η αγωνιστική της Basket League και είδη άρχισαν να σχηματίζονται οι πρώτες ουρές στα εκδοτήρια του ΔΑΚ Τρίπολης. Σαφέστατα η πρώτη εμφάνιση του 6 φορές Ευρώπης Παναθηναϊκού στην Τρίπολη αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός και σίγουρα η αναμέτρηση αυτή έχει τον δικό της ιστορικό χαρακτήρα για τον ΣΕΦΑ και γενικότερα για το αρκαδικό μπάσκετ με το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας να είναι πολύ έντονο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με φωτογραφίες που τραβήχθηκαν το απόγευμα. Ο ουρανός επεφύλαξε μία μαγευτική - γεμάτη κόκκινο, πορτοκαλί και ροζ χρώμα - εικόνα.

Η φωτογραφία ανήκει στη Β.Μ

Μαθητές της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας απέσπασαν 1ο και το 2ο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό στο Μόναχο!

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους καθηγητές της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας που κατάφεραν να διακριθούν για άλλη μια φορά με τις δημιουργίες τους σε διεθνή διαγωνισμό!
Απέσπασαν 1ο και το 2ο Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό του Μονάχου Young Designers Corner 2015!  Το 1ο βραβείο πήρε η Κατερίνα Ποιμενίδου και το 2ο βραβείο πήρε η Μαριλένα Μωραϊτοπούλου!





«ΕΜΜΟΝΗ» @ Σταθμός στην Τέχνη (7,8,14,15/11 Λουτράκι)

 Για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα 7-8-14-15 Νοεμβρίου και ώρα 20.30,
12063780_1686481961581006_9060751804844294750_nΟ Σταθμός στην Τέχνη με χαρά φιλοξενεί για πρώτη φορά την πειραματική σκηνή του θεάτρου Περιγιαλίου με την παράσταση «ΕΜΜΟΝΗ», έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα του John Fowles «ο Συλλέκτης».
Σκηνοθεσία Γωγώ Ξανθάκη. Παίζουν Κώστας Μπίσδας, Γωγώ Ξανθάκη.
Σταθμός στην Τέχνη, 28ης Οκτωβρίου 41, Λουτράκι.
Λόγω περιορισμένων θέσεων, κάντε τις κρατήσεις σας στα τηλέφωνα 6977736813 και 6973803911.
«Με αφορμή την αναγκαστική συνύπαρξη ενός άντρα κ μίας γυναίκας το έργο περιγράφει τη διαμάχη ανάμεσα στις διαφορετικές επιθυμίες και επιδιώξεις των δύο αυτών ανθρώπων που τους χωρίζουν έντονες κοινωνικές διαφορές, μελετώντας με απίστευτη οξυδέρκεια τις έννοιες της εμμονής και της εξάρτησης.»

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Θέμα: Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία και ο ρόλος του γονέα

11261114_835821329872404_7188959500942212389_nΗ δεύτερη Ομάδα Γονέων «Γονέων Προβληματισμοί» καλεί όλους τους φίλους-γονείς την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 18.00.
Θέμα: Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία και ο ρόλος του γονέα
Ενδεικτικά θα συζητηθούν:
-Τι είναι η Δυσλεξία
-Πως αναγνωρίζουμε συμπτώματα από την προσχολική και σχολική ηλικία
-Πως βοηθούμε το παιδί στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων
-Πως ενισχύουμε αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση και κίνητρα
-Ποιος ο ρόλος του ειδικού παιδαγωγού
-Πως να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε το παιδί μας
κ.α πολλά…


Ξεπερνούσε και την Επίδαυρο το αρχαίο θέατρο της Σικυώνας

H «άγνωστη» αρχαία Σικυώνα  — Οι τελευταίες εξελίξεις από τις ανασκαφές, όπως κατατέθηκαν από τον Κωνσταντίνο Κίσσα
 Αυτόνομο και ανεξάρτητο κράτος, με πολιτικό, διοικητικό και οικονομικό κέντρο, η αρχαία Σικυώνα ήταν ενδοξότερη και από την πολιτική της ιστορία για τις καλλιτεχνικές σχολές της.
Είχε αναπτύξει την αρχιτεκτονική από την αρχαϊκή εποχή, είχε φημισμένους ζωγράφους και γλύπτες (όπως ο Λύσιππος) και γενικώς ένα περιβάλλον ακτινοβόλου καλλιτεχνικής παραγωγής και δημιουργίας, «που θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με το αντίστοιχο της Αθήνας», όπως είπε ο έφορος αρχαιοτήτων Κορινθίας Κωνσταντίνος Κίσσας.

Νέα δεδομένα από την αρχαιολογική έρευνα στο Χιλιομόδι Κορινθίας

Αποτέλεσμα εικόνας για χιλιομοδι αρχαια  Σημαντικά ευρήματα αποκαλύφθηκαν από τη συστηματική αρχαιολογική έρευνα στην περιοχή του Χιλιομοδίου, που συνεχίστηκε τους τελευταίους δύο μήνες, για τρίτη συνεχή χρονιά..
 Η έρευνα φέτος, σύμφωνα με την αρχαιολόγο Έλενα Κόρκα, προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, επικεντρώθηκε ανασκαφικά σε δύο τομείς: έναν στη θέση «Φανερωμένη - Καμαρέτα» και έναν στην θέση «Θέατρο-Λίμνη-Νταμάρια», ενώ ταυτόχρονα διεξήχθη ευρείας κλίμακας επιφανειακή έρευνα.


Υπέκυψε τελικώς στα τραύματά του το δίχρονο αγγελούδι που ξυλοκοπήθηκε στο Κιάτο

 Υπέκυψε τελικώς στα τραύματά του το δίχρονο αγγελούδι που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του στο Κιάτο. Το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό εκτυλίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου: Πολίτες ενημέρωσαν την Αστυνομία, πως είδαν μία 22χρονη να περιφέρεται στο Κιάτο κρατώντας στα χέρια της ένα αιμόφυρτο μωρό. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, οδήγησαν την άτυχη μητέρα του, που φαινόταν και αυτή κακοποιημένη όσο και το μωρό της στο Κέντρο Υγείας του Κιάτου. Όταν τήν ρώτησαν ποιος ήταν ο δράστης του ξυλοδαρμού του μωρού και της ίδιας, εκείνη τους υπέδειξε τον βιολογικό πατέρα του παιδιού.

Διακοπές κυκλοφορίας στην Αθηνών- Κορίνθου στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας

 Νυχτερινές διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου μεταξύ των κόμβων Μεγάρων και Κινέτας λόγω εργασιών στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας Ειδικότερα οι πεντάωρες διακοπές κυκλοφορίας θα ισχύσουν στην κατεύθυνση προς Κόρινθο και θα είναι ως εξής:
Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 03/11 μέχρι τις 05:00 το της Τετάρτης 04/11
.Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 04/11 μέχρι τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης 05/11 και
από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 05/11 μέχρι τις 05:00 το πρωί της Παρασκευής 06/11. 

12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

  ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30π.μ. στα Περιβολάκια Κορίνθου.
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ
Διαλύουν και καταργούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.
      Νέες μειώσεις και εξισώσεις προς τα κάτω σε συντάξεις και δικαιώματα, σε χτύπημα της Υγείας και της Πρόνοιας, της προστασίας από τον επαγγελματικό κίνδυνο, σε απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας από τα δήθεν βάρη του ασφαλιστικού.

Απολογούνται στον ανακριτή μητέρα και σύντροφος που« δολοφόνησαν» το δίχρονο αγγελούδι ...!

 Συγκλονισμένη η εισαγγελέας Κορίνθου που επισκέφθηκε από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» το δίχρονο αγοράκι που νοσηλευόταν διασωληνωμένο σε κωματώδη κατάσταση. Το μικρο αγγελούδι   είχε μώλωπες, καψίματα σε όλο του το κορμάκι και σπασμένα τα δύο του. χέρια. Απολογούνται στον ανακριτή αύριο μητέρα και σύντροφος που ξυλοκόπησαν το δίχρονο αγοράκι που  υπέκυψε στα τραύματά του πριν από λίγο  στο νοσοκομείο .