2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Κόρινθο


3-10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011


                
Επ΄ ευκαιρία του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός δήλωσε:...

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου που γίνεται για δεύτερη φορά στη πόλη μας. Θεωρώ ότι αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει την απαρχή για μια νέα πορεία της κοινωνίας μας στον υπέροχο και μαγικό χώρο του κινηματογράφου.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε το έργο των υπέροχων αυτών καλλιτεχνών της 7ης Τέχνης, αλλά και να δημιουργήσουμε κίνητρα για την κινηματογραφική προβολή της πόλης μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους και συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ και ελπίζω ότι θα εξακολουθήσουν να προσφέρουν στον πολιτισμό και σε όλους εμάς τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Είμαι βέβαιος ότι οι δημότες μας θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον το Φεστιβάλ, ώστε να γίνει θεσμός στην Κόρινθο τα επόμενα χρόνια.
Εκ μέρους όλων των Κορινθίων συγχαίρω όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτή τη διοργάνωση και τους ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία τους.


Ο Δήμαρχος Κορινθίων
Αλέξανδρος Πνευματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου