ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δ.ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την  Τρίτη και Τετάρτη (20,21/12) στο πολιτιστικό κέντρο Αγ. Θεοδώρων, όπου από τις 9:00 π.μ. μέχρι τη 1:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις και δρώμενα για παιδιά:

• ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ με την ευγενική  προσφορά του καλλιτέχνη Σπύρου Λουκά.

• ΠΡΟΒΟΛΗ  ΤΑΙΝΙΑΣ με την ευγενική προσφορά της Πέτρας Τερζή.

• ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ.

• Προσφορά δώρων από τα παιδιά για το ίδρυμα “ΚΙΒΩΤΟΣ”.



Την Τρίτη, στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία της παιδικής και μικτής χορωδίας του δήμου. Την Πέμπτη, στον ίδιο χώρο, στις 5:00 μ.μ. θα γίνει διάλεξη με θέμα: «πρώτες βοήθειες».

Στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο (Ισθμός) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ., χορευτική παράσταση-μιούζικαλ η οποία αναβιώνει την διασκέδαση περασμένων δεκαετιών. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει το τμήμα ευρωπαϊκών χορών του δημοτικού οργανισμού «Προμηθέας». Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη.

Την ίδια μέρα, στις 4:00 μ.μ., στις πλατείες και στις γειτονιές της Περαχώρας η χορωδία του «Προμηθέα» θα τραγουδήσει παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια του ελληνισμού.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, η φιλαρμονική του Λουτρακίου θα παίξει τα κάλαντα στην πόλη, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου κάλαντα θα τραγουδήσει στο Λουτράκι η μικτή χορωδία του δήμου. Επίσης το απόγευμα, κάλαντα θα παίξει η φιλαρμονική στις γειτονιές της Περαχώρας.



Συνέχεια και μετά τα Χριστούγεννα

Οι εκδηλώσεις στον δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων συνεχίζονται και μετά τα Χριστούγεννα, καθώς θα βαδίζουμε προς το νέο έτος. Την Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου (6:00 μ.μ. – 8:30 μ.μ.) στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Γκαλά των Αστέρων του Κρατικού Θεάτρου της Μόσχας. Είσοδος: 20 € (παιδικά-φοιτητικά 10 €).

Την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία χαβάγια και ελαφρού τραγουδιού. Μια εκδήλωση για την τρίτη ηλικία. Συμμετέχουν ο Μιχάλης Καλλίρης, ο Δημ. Νικολάου και μουσικοί του συγκροτήματος Γόρδιος Δεσμός. Είσοδος ελεύθερη.

Επίσης στις 28 Δεκεμβρίου, στις 5:30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αγ. Θεοδώρων πραγματοποιείται η γιορτή της ντρέδουρας (τοπικό παραδοσιακό γλυκό), ενώ θα ακολουθήσει συναυλία της μικτής χορωδίας του δήμου.

Την Πέμπτη, 29 Δεκεμββρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου θα προβληθεί η ταινία «Αρκεί να φαίνεται ωραία».

Στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί θα γίνει η εκδήλωση του ελληνορωσικού συλλόγου «Φιλία». Επίσης, στις 8:00 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Ισοβίτες». Είσοδος ελεύθερη.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) η φιλαρμονική του δήμου θα παίξει κάλαντα στις γειτονιές της Περαχώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου