Μάγος Sankara (25/7), Φυγόκεντρος (27/7) και Κ. Μαραβέγιας (28/7)


 Την παράσταση με τίτλο «Ονειρα και ψευδαισθήσεις», από τον… μάγο Sankara, θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 25/7, 21.30, στο Ανοιχτό Θέατρο Παραλίου Αστρους, ενώ την Παρασκευή «Φυγόκεντρος» και «Felix & Sara» υπόσχονται διασκέδαση με rock, jazz και funk ρυθμούς. Τέλος, το Σάββατο, 28/7, στο Ανοιχτό Θέατρο του Παραλίου Αστρους, θα τραγουδήσει ο Κωστής Μαραβέγιας, σε μία συναυλία που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής. Δείτε περισσότερα…

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012, 21:30
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Παραλίου Άστρους

Sankara Όνειρα & Ψευδαισθήσεις
Dreams and Illusions είναι ο τίτλος της 2ωρης παράστασης του Σανκάρα ακριβώς γιατί τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις ζωντανεύουν επί σκηνής χαρίζοντας στους θεατές τέτοια συγκίνηση και συναίσθημα που δύσκολα περιγράφεται αν δεν το βιώσεις προσωπικά.
Η εντυπωσιακή δεξιοτεχνία και ο απόλυτος συγχρονισμός κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Έξυπνα κόλπα, μαγεία, χιούμορ, όμορφα κορίτσια, ατμοσφαιρική μουσική είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το πρόγραμμα μιας ξεχωριστής παράστασης.
Ένα ρεσιτάλ μαγείας και ψευδαισθήσεων που συνδυάζεται ο χορός η μουσική και η κίνηση με την μαγεία το μυστήριο και την δράση διανθισμένα με την θεατρικότητα και τα κωμικά στοιχεία.
Είναι σίγουρο πως αν αυτά που οι θεατές βλέπουν ζωντανά τα έβλεπαν από την τηλεόραση θα νόμιζαν ότι πρόκειται για ειδικά εφέ και κόλπα κάμερας .
Πρόκειται για μία παράσταση μαγείας όπου το κοινό μπορεί και συμμετέχει ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα.
Τα συστατικά είναι η διασκέδαση, το απροσδόκητο, ο κίνδυνος, η ομορφιά, ο ρυθμός, η δύναμη και το στυλ.



Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, 21:30
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Παραλίου Άστρους

Φυγόκεντρος
Ένα “διαφορετικό” μουσικό σχήμα που παίζει διαφορετικά μεταξύ τους μουσικά είδη χορευτική, reggae, country, blues, funk, jazz, rock μουσική – “έρχεται”… να μας κερδίσει με την απίστευτη δεξιοτεχνία του! Ελεύθερη Είσοδος.

Felix & Sara
Μία φωνή και μία κιθάρα, μια διαδρομή και συμμετοχές σε γνωστά μουσικά σχήματα με rock, funk, soul & jazz επιρροές, βρέθηκαν για να ταξιδέψουν και να μας ταξιδέψουν. Συνθέσεις και διασκευές από ελληνικές και ξένες μουσικές, στίχους και είδη. Ελεύθερη Είσοδος.

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012, 21:30
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Παραλίου Άστρους

Κωστής Μαραβέγιας
Τιμή Εισιτηρίου: 12 €
Μια πληθωρική μουσική προσωπικότητα που ξεκινά την ενεργή του δράση με τους X Darawish το 1996 στην Ιταλία κερδίζοντας μαζί τους διεθνής διακρίσεις. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2003 και έως σήμερα έχει κάνει εκατοντάδες ζωντανες εμφανίσεις συμμετέχοντας σε μεγάλα διεθνή Φεστιβαλ αποσπώντας πολύ καλές κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου