Ακατάλληλα τα γήπεδα της Βόρειας Κυνουρίας



Ακατάλληλα για διεξαγωγή αγώνων έκρινε όλα τα γήπεδα του Δήμου η αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας, στέλνοντας μάλιστα και σχετικό έγγραφο στην Επιτροπή Αθλητισμού Βόρειας Κυνουρίας. Σε άλλα χρειάζονται μικρές και σε άλλα μεγαλύτερες παρεμβάσεις για να καταστούν κατάλληλα, τις οποίες όμως (εκτός του γηπέδου του Αχιλλέα και του Νικηταρά που είναι ιδιόκτητα) θα πρέπει να τις πραγματοποιήσει ο Δήμος.Το πιθανότερο, πάντως, για τις ομάδες της περιοχής είναι να μοιραστούν και να αγωνίζονται στα δύο δημοτικά γήπεδα, σε Αστρος και Μελιγού, που και χλοοτάπητα έχουν, ο οποίος είναι υποχρεωτικός για το Α” Τοπικό, και τις λιγότερες επεμβάσεις χρειάζονται (πχ τουαλέτες, περίφραξη κλπ).
Ηδη, πάντως, μπορεί να ξεκίνησε ως αστείο, αλλά σιγά-σιγά και με τους πολλούς περιορισμούς (γήπεδα, όρια ηλικίας κλπ) σοβαρεύει η συζήτηση ανάμεσα σε κάποιες ομάδες για το ενδεχόμενο αποχώρησης από τα τοπικά πρωταθλήματα και διεξαγωγή άλλου ανεξάρτητου.

ΥΓ.: Ανεξάρτητα, πάντως, από το που θα αγωνίζεται φέτος ο Αχιλλέας Παραλίου Αστρους θα πρέπει να προσέξει την εικόνα του γηπέδου του εξωτερικά. Το γήπεδο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού και τα πολλά ποικιλόχρωμα πολιτικά και οπαδικά συνθήματα σίγουρα δεν δημιουργούν καλές εντυπώσεις στον κάθε επισκέπτη.
astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου