Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας


 Την πρόθεσή του να προσλάβει έναν Ειδικό Συνεργάτη για τους τομείς Προγραμματισμού - Πληροφορικής & Διαφάνειας, Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας & Περιουσίας Κληροδοτημάτων γνωστοποίησε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης:

                                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

                                                         έχοντας υπόψη



α) τις διατάξεις των άρθρων 163 και 11 έως 17 του Ν. 3584/2007, β) τις διατάξεις των άρθρων 58 και 59 του Ν. 3852/2010, γ) την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ - Α & ΗΔ 55/74802/29-12-2010,
δ) το γεγονός ότι ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας δύναται, σύμφωνα με τα πληθυσμιακά δεδομένα του - τον αριθμό των Αντιδημάρχων του / (04) και τον Ο.Ε.Υ να προσλάβει τέσσερις (04) Ειδικούς Συνεργάτες, ε) το γεγονός ότι στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας υπηρετούν τρεις (03) Ειδικοί Συνεργάτες,
στ) την 2/3850/0022/19-02-2008 (ΦΕΚ 85 ΥΟΔΔ) ΚΥΑ,
ζ) ότι στον προϋπολογισμό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας οικον. έτους 2012 υπάρχει γραμμένη και εξασφαλισμένη πίστωση, για τις αποδοχές τεσσάρων (04) Ειδικών Συνεργατών,
                                                           γνωστοποιεί
ότι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (01) Ειδικού Συνεργάτη, ως ακολούθως:
• Έναν (01) Ειδικό Συνεργάτη για τους τομείς Προγραμματισμού - Πληροφορικής & Διαφάνειας, Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας & Περιουσίας Κληροδοτημάτων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει: Α). Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
Β). Να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους των ο.τ.α στα άρθρα 11 έως 17 του Ν. 3584/2007.
Γ). Να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας ΑΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, έχοντας βεβαιωμένα παρακολουθήσει και βαθμολογηθεί σε εξαμηνιαία προπτυχιακά μαθήματα που εμπίπτουν στη Διοικητική Λογιστική - στην Χρηματοοικονομική Λογιστική και στην Λογιστική των Ο.Τ.Α καθώς και στην Πληροφορική - στις εφαρμογές Πληροφορικής στους Ο.Τ.Α - στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών & στις Εφαρμογές τους στους Ο.Τ.Α και στα Συστήματα Πληροφοριών Διοίκησης.
Δ). Να είναι υγιείς, να έχουν φυσική καταλληλότητα και να μην έχουν απολυθεί από προηγούμενη κατεχόμενη συναφή θέση.
Ε). Να μην έχουν καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να μην έχουν τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση, που συνιστούν κώλυμα ή ασυμβίβαστο με τις παραπάνω θέσεις. ΣΤ). Να έχουν εκπληρώσει οι άνδρες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.
Ζ). Να έχουν ειδίκευση σε σχετικό επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των ο.τ.α, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και εμπειρία με τα αντικείμενα που θα απασχοληθούν. Η ειδίκευση αυτή μπορεί ν' αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως «επαγγελματίες ειδικής εμπειρίας».
Έργο του Ειδικού Συνεργάτη θα είναι να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, για τους παραπάνω συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, τους οποίους θα οριστεί από τον Δήμαρχο να υπηρετήσει. Το συμβουλευτικό έργο του απευθύνεται προς τον Δήμαρχο. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν, εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών (ώρες λειτουργίας δημοτικών υπηρεσιών) από την δημοσίευση της παρούσας, στα γραφεία (Λεωνίδιο) του Δήμου Νότιας Κυνουρίας / (αρμόδιος Εμ. Ρεντούλης, τηλέφωνο  2757360210)

α) αίτηση,
β) επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, γ) βιογραφικό σημείωμα,
δ) τίτλο σπουδών σε πρωτότυπο ή επικυρωμένο αντίγραφο,
ε) υπεύθυνη δήλωση (Ν. 1599/1986), για το είδος και τη χρονική διάρκεια της
εξειδικευμένης εμπειρίας τους, στ) υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986, ότι σε περίπτωση επιλογής τους θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα από την παρ. 3 του άρ. 163 του Ν. 3584/2007 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού.
Οι αποδοχές του Ειδικού Συνεργάτη καθορίζονται με την 2/3850/0022/19-02-2008 (ΦΕΚ 85 ΥΟΔΔ) ΚΥΑ.
Η πλήρωση της θέσης του Ειδικού Συνεργάτη ενεργείται με απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος προσλαμβάνει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση. Η πρόσληψη ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η εργασιακή σχέση του Ειδικού Συνεργάτη διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007. Ο Ειδικός Συνεργάτης δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα ούτε η θέση του έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνεται. Δεν ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Η παρούσα δημόσια γνωστοποίηση να δημοσιευτεί στον τύπο, να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας, να αναρτηθεί στο «Διαύγεια» και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
                                                                               
                                                                                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                       
                                                                           ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου