30/6: Εθελοντικός καθαρισμός στις Πόρτες και


η κλήρωση για το ασθενοφόρο στο Ιδρυμα Ζαφείρη 

Δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, μεθαύριο Κυριακή 30/9, στην περιοχή μας. Στις 10.30 το πρωί, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού καλεί σε εθελοντικό καθαρισμό τμήματος της ακτής που περιλαμβάνεται στην Περιοχή Απόλυτης Προστασίας Υγροτόπου Μουστού.  Ο καθαρισμός θα γίνει στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2012 (Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου) και του Μήνα Εθελοντικής Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον (15 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2012). Σημείο εκκίνησης: θέση Πόρτες (Παλιό Λιμανάκι) – σημείο τερματισμού: εκβολή του Βαυαρικού Καναλιού στον Υγρότοπο του Μουστού.

Η κλήρωση για το ασθενοφόρο
Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την αγορά νέου ασθενοφόρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος »Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη».
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση του κοινού για το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις δωρεές και τις δράσεις του συλλόγου τους τελευταίους μήνες και θα παρουσιαστούν τα επόμενα βήματα και οι μελλοντικοί στόχοι του συλλόγου.
Με την συνεργασία και την ευγενική προσφορά του Ιδρύματος »Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη», θα ακολουθήσει δωρεάν προβολή της τόσο επίκαιρης και διαχρονικής κινηματογραφικής ταινίας »Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» με τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο.
Καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρόν στην εκδήλωση ώστε να τον ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά από κοντά για όσα προσέφερε στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου