Προκρίθηκε στα πέναλτι το Λεωνίδιο!


 leonidion.gr
Το Λεωνίδιο προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αρκαδίας, αφού επικράτησε εντός έδρας των Βρασιών στην διαδικασία των πέναλτι με 5-3 (καν.διαρκ: 1-1, παρατ: 2-2).

Ο αγώνας ήταν για γερά νεύρα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι Βρασιές άνοιξαν το σκορ στο 50΄ με τον Λεωνιδιώτη Βαγγέλη Σαράντη, και το Λεωνίδιο ισοφάρισε στο 75΄με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ηλία Κυρίο. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν σε ημίωρη παράταση.



Στην παράταση το Λεωνίδιο μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με το ξεκίνημά της 2-1 με τον Παναγιώτη Κυρίο, μετά από πολύ καλή ατομική προσπάθεια και ασίστ του Ανδρέα Κυρίου, ενώ αμέσως μετά είχε δοκάρι με τον Μπουρνάκη και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς.

Οι Βρασιές τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 στην εκπνοή της παράτασης με τον Κώστα Τσαγγούρη, και έτσι οι δυο ομάδες έφτασαν στην διαδικασία των πέναλτι, όπου ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου Κολινιώτης απέκρουσε το μοναδικό πέναλτι και οδήγησε την ομάδα του στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν τα τελευταία λεπτά με 9 παίκτες λόγω τραυματισμών. Μάλιστα ο Μπουρνάκης που χτύπησε λίγο πιο πάνω από την μέση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Λεωνιδίου και στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους στο Παναρκαδικό νοσοκομείο στην Τρίπολη.

Τέλος, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Διαμαντόπουλο για δυο περιπτώσεις πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου