Τα αίτια της απουσίας του κ.Πνευματικού απο την Έκθεση


Έπιασαν την φράση που ήταν «πιασάρικη» κ έδωσαν την είδηση για την απουσία του Δημάρχου από τα εγκαίνια της έκθεσης του επιμελητηρίου. Ναι ο Δήμαρχο είπε πως «είχα καλύτερα πράγματα να κάνω». Δεν είπε όμως μονάχα αυτό!
Ο Αλέκος Πνευματικός αναφέρθηκε στην ουσιαστική αιτία της απουσίας του η οποία δεν έγινε ευρέως γνωστή , «θάφτηκε» πίσω από το «είχα καλύτερα πράγματα να κάνω» και δεν είναι σωστό διότι πρόκειται για μια αιτία τεράστιας σημασίας.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων λοιπόν δήλωσε προσβεβλημένος από την συμπεριφορά των διοργανωτών στην περσινή έκθεση. Παρ ότι οικοδεσπότης της εκθέσεως δεν έτυχε της ανάλογης συμπεριφοράς. Δεν του δόθηκε ο λόγος σε κανέναν σημείο , πράγμα που δεν συμβαίνει σε καμία έκθεση , στην Αρκαδία ο Γιάννης Σμυρνιώτης όχι μόνο μιλά αλλά προχωρά και σε μίνι απολογισμό!
Αυτή η εξαίρεση του πρώτου πολίτη από τους διοργανωτές της έκθεση οδήγησε το Δήμαρχο στο να μην παραστεί στα φετινά εγκαίνια. ΗΗ απουσία ήθελε να δώσει μήνυμα στην διοργάνωση η οποία θα μπορούσε να εξηγήσει και θα πρέπει να εξηγήσει κάποια στιγμή , γιατί δεν συμπεριέλαβε το Δήμαρχο στο πρόγραμμα των χαιρετισμών ως είθισται!
Να φταίει η βούληση του Προέδρου να διεκδικήσει τη δημαρχεία της Κορίνθου;
Η πόλη πολλά σκέφτεται και πολλά λέει, οι πράξεις των πρωταγωνιστών όμως λένε ακόμα περισσότερα.
Ο Νανόπουλος αποκλείει τον Δήμαρχο διότι θέλει να γίνει Δήμαρχος στη θέση του Δημάρχου και άρα δεν του δίνει ούτε ένα κομματάκι από την δόξα της έκθεσης και από την άλλη ο Δήμαρχος που απειλείται από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου δημαρχιακά, δεν προσέρχεται για να μην αναγνωρίσει την επιτυχία του προέδρου στην συγκεκριμένη δράση.
Και έπεται και συνέχεια!
korinthiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου