Λουτράκι:Τον έσωσε το κινητό του τηλέφωνο!


 Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η επίσκεψη του 32χρονου Π.Σ στο μοναστήρι του Οσίου Παταπίου το απόγευμα της Πέμπτης. ο νεαρός άντρας , μη λαμβάνοντας υπόψιν του το σκότος που ερχόταν αλλά και την απουσία γνώσης του για την περιοχή , εγκατέλειψε το μοναστήρι του Οσίου Παταπίου και κατευθύνθηκε προς την εκκλησία του Αποστόλου Παύλου. Το εκκλησάκι βρίσκεται στην κορυφή σχεδόν των Γερανείων, ο  άντρας κατευθυνόταν μόνος του προς το σημείο με αποτέλεσμα να χάσει το δρόμο του.
Το τηλεφώνημά του από το κινητό του τηλέφωνο το οποίο ευτυχώς είχε μαζί του και είχε και σήμα, στην οικογένεια του, κινητοποίησε τις αρχές.
Άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε συνεργασία με εθελοντές της περιοχής που γνωρίζουν κάθε σπιθαμή των Γερανείων χτένισαν το βουνό , με προτεραιότητα τα σημεία που είχε δώσει ο νεαρός άντρας στους οικείους του, δηλαδή την διαδρομή Όσιος Πατάπιος – Εκκλησία Αποστόλου Παύλου.
Οι έρευνες των αρχών καρποφόρησαν μετά τα μεσάνυχτα όταν και εντόπισαν τον 32χρονο ευτυχώς σώο και αβλαβή στην υγεία του. Ο νεαρός βρισκόταν μια ανάσα μακριά από το εκκλησάκι του Αποστόλου Παύλου το οποίο και είχε θέσει ως κατεύθυνση από την αρχή. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν χάρη στην ψυχραιμία του νεαρού αλλά και τις συντονισμένες κινήσεις αρχών και εθελοντών.
korinthiaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου