Αναβλήθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου


 Πρόθεση να λειτουργήσει το θέατρο το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου

Αναβολή για τον κανονισμό λειτουργίας του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου είχαμε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Το θέμα ήρθε ως εκτός ημερήσιας διάταξης από την κα.Χριστίνα Ζαμπαθά, η οποία όπως είπε κατάρτισαν έναν κανονισμό που δεν είναι πρωτογενής αφού βασίζεται σε κανονισμούς λειτουργίας άλλων Δημοτικών Θεάτρων.



Ο κανονισμός πρέπει να ψηφιστεί ώστε να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του θεάτρου, αφού όπως τονίστηκε , αν αυτό δεν συμβεί  θα αρχίσει το θέατρο να φθείρεται. Το χρονικό όριο που τέθηκε από την αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό είναι πριν την επέτειο της 25Ης Μαρτίου (22-24).
Μετά από παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Παυλή που σημείωσε ότι «δεν διαφωνώ με τον κανονισμό, αλλά θεωρώ ότι πρέπει το θέμα να ψηφιστεί , αφού έλθει ως θέμα ημερήσιας διάταξης για να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι για το περιεχόμενο του κανονισμού λειτουργίας του Μαλλιαροπουλείου».
Ο ΔΣ Γιώργος Σαμαρτζής έθεσε και το θέμα της κατασκευής μόνιμης μικροφωνικής εγκατάστασης, αφού όπως ειπώθηκε δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα.
Να αναφέρουμε τέλος στο πλαίσιο λειτουργίας του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου θα συσταθεί και «Σύλλογος Φίλων Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου» και υπάρχουν  αιτήσεις που μπορούν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.
Ε.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου