Οι Αρκάδες «καθάρισαν» με 3-0 μέσα σε 35 λεπτά τον Πλατανιά


{images:title} Η 4η διαδοχική νίκη για το πελοποννησιακό συγκρότημα ήρθε πολύ πιο εύκολα απ' ότι θα περίμενε και ο πιο αισόδοξος οπαδός του. Μέσα σε 23 λεπτά στο πρώτο μέρος η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πέτυχε τρία γκολ, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τα τραγικά λάθη των γηπεδούχων στην άμυνα.

Ο Σανκαρέ με κεφαλιά στο 12ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Ντε Μπάσιτς έκανε το 1-0, ενώ στο 33΄, μετά από συνεργασία των Περόνε και Ντε Μπλάσιτς, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ναβάρο, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να πετύχει το 2-0. Δύο λεπτά μετά, ο Ναβάρο από «εκτελεστής» έγινε δημιουργός κι από δική του μπαλιά, ο Περόνε με σουτ «έγραψε» το 3-0.

Οι φωνές του Άγγελου Αναστασιάδη στα αποδυτήρια δεν βοήθησαν τους γηπεδούχους, που ούτως ή άλλως είχαν δεχτεί τρία τέρματα και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκηνικό. Παρ' όλα αυτά δεν μπόρεσαν να πετύχουν ούτε το «γκολ της τιμής».

Για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν η 11η εφετινή νίκη και 4η διαδοχική, ενώ οι Χανιώτες έμειναν για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (4 ήττες, 3 ισοπαλίες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου