Μεγάλο ενδιαφέρον για την ημερίδα με θέμα: Γορτυνία- Παράδοση και Ανάπτυξη

 Στις 27/7/2013 διοργανώνεται στα Λαγκάδια η ημερίδα με θέμα “ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Ο ρόλος των Λαγκαδίων” στα πλαίσια της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ Δήμου Γορτυνίας και Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ, η οποία έχει ως στόχο την επιστημονική στήριξη του Δήμου σε ζητήματα που αφορούν στην ανάδειξη της ιστορικής, αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής φυσιογνωμίας της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας, με γνώμονα πάντα τη βιώσιμη ανάπτυξη.



Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, μετά την 1η Ανακοίνωση που έγινε στις αρχές Ιουνίου, με σκοπό την όσο το δυνατόν ευρύτερη συμμετοχή από μέλη επιστημονικών σωματείων, κινήσεων πολιτών η άλλων φορέων αλλά και μεμονωμένους πολίτες. Υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή στην ημερίδα με εισήγηση σχετική με την προαναφερόμενη θεματολογία πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τον τίτλο και σύντομη περίληψη (ως 300 λέξεις).

Παρακαλούνται όσοι δέν έχουν στείλει περίληψη της εισήγησής τους μέχρι τώρα, να την αποστείλουν μέχρι τις 30/6 ηλεκτρονικά, στις διεύθυνσεις elconstantinidou@gmail.com, ccara@tee.gr. Οι περιλήψεις θα αξιολογηθούν από επιστημονική επιτροπή, με κριτήριο τη σχέση τους με τους στόχους της ημερίδας. Η επιτροπή αποτελείται από τους: Κώστα Καραδήμα, Επικ. Καθηγητή Σχολής Αρχιτεκτόνων Ε.Μ.Π, Βασίλη Καρδάση, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών επιστημών και Αντιπρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης και Έλενα Κωνσταντινίδου, Επικ. Καθηγήτρια Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου