Πωλητήριο για το εργοστάσιο στο Λουτράκι

{images:title} Αγοραστές για το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Λουτράκι Κορινθίας που έκλεισε πριν από μερικούς μήνες αναζητά η Pepsico-ΗΒΗ. Πηγές από την εταιρεία με τις οποίες επικοινώνησε η «Η», διευκρινίζουν πως η εταιρεία ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει το ακίνητο με γνώμονα τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην περιοχή, ωστόσο τόνισαν πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στην παρούσα φάση.

Επιπλέον, απέφυγαν να δώσουν λεπτομέρειες για το ύψος του τιμήματος πώλησης του ακινήτου, σημειώνοντας, ωστόσο πως η εταιρεία έχει στα χέρια έκθεση αποτίμησης της αξίας του από ανεξάρτητο σύμβουλο, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα πράξει η εταιρεία με το εμπορικό σήμα «Λουτράκι», το οποίο είναι από τα ιστορικότερα στην ελληνική αγορά.



Οι ίδιες πηγές πάντως ξεκαθάρισαν πως η Pepsico παρά τις δυσκολίες δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα, αλλά αντίθετα θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη των εργασιών της.

Παραγωγή

Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνουν εντάσσεται και η κυκλοφορία των νέων χυμών μακράς διαρκείας με φρούτα από την ελληνική περιφέρεια, μια κίνηση που όπως λένε υπογραμμίσει την στήριξη της πολυεθνικής στην εγχώρια παραγωγή.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικούς μήνες η Pepsico-ΗΒΗ αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού που διέθετε στο Λουτράκι, λόγω της σημαντικής κάμψη των πωλήσεων (υπολογίζεται σε πάνω από 60%) και των υπέρογκων ζημιών που συσσωρεύονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και να αποζημιώσει τους περίπου 20 εργαζόμενους που είχαν απομείνει.

Γιώργος Μανέττας

http://www.imerisia.gr/

- See more at: http://isthmos.gr/index.php/article/pwlhthrio_gia_to_ergostasio_sto_loutraki#sthash.UBkWSpO5.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου