Ευχαριστίες ΓΣΑ στο δήμο Τρίπολης και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 Ο Γ. Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ  ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο με πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε όλα τα  πανελλήνια πρωταθλήματα.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά για την οικονομική αλλά και  ηθική  στήριξη τους, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης.



Την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κο Πέτρο Τατούλη για την κάλυψη της μετακίνησης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων – Νέων Γυναικών στις Σέρρες καθώς επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Ευάγγελο Γιαννακούρα..
Το Δήμο Τρίπολης, , και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Τρίπολης Κο Γιάννη Σμυρνιώτη και τον Αντιδήμαρχο Κο Σταύρο Κουκάκη για την επιχορήγηση και για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων Νεανίδων στα Τρίκαλα και στην Λάρισα αντίστοιχα, καθώς επίσης και για τη χρήση των εγκαταστάσεων του Δ.Α.Κ. Τρίπολης.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης και ιδιαίτερα την Πρόεδρο Κα Χριστίνα Ζαμπαθά,  για τη διάθεση και συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων του Δ.Α.Κ. Τρίπολης, και το ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας διότι κατ΄ επανάληψη  μας έχει βοηθήσει  εθελοντικά σε   μετακινήσεις μας.
Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και δικαιωμένοι γιατί μέσα από τις επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τις συμμετοχές αθλητών και αθλητριών μας στις Εθνικές ομάδες δικαιώσαμε την εμπιστοσύνη σας  και την στήριξή σας, και διατηρήσαμε το Σύλλογό μας ψηλά στο χώρο του Πανελληνίου κλασσικού αθλητισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΚΩΣΤΑΣ ΒΙΝΑΤΣΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου