Τιμήθηκαν οι ναυτικοί και οι ψαράδες στον Τυρό

 Τιμήθηκαν για άλλη μια χρονιά χθες το βράδυ οι ναυτικοί και οι ψαράδες στην καθιερωμένη πλέον γιορτή του Τυρού που είχε διοργανώσει ο Αλιευτικός Σύλλογος Τυρού, σε συνεργασία με το Δήμο Νότιας Κυνουρίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αρκετοί επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στο θέατρο “Μελίνα Μερκούρη“ στο λιμάνι για να γιορτάσουν, να διασκεδάουν και να γευτούν τους ψαρομεζέδες που προσφέρθηκαν δωρεάν από το δήμο και να χορέψει νησιώτικα τραγούδια και όχι μόνο.



Ο δήμαρχος Νότις Κύνουρίας Γιάννης Μαρνέρης και ο πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Τυρού Θεόδωρος Παρασκευάς καλωσόρισαν τον κόσμο και τον ευχαρίστησαν που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια χρονιά στο κάλεσμά τους.

Παρόντες στη γιορτή ήταν το ΔΣ του δήμου Νότιας Κυνουρίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Λαλουδάκης και ο βουλευτής ΝΔ Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Πριν από το γλέντι έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των Ναυτικών ενώ μετά οι ψαράδες από τα καΐκια τους γέμισαν τον ουρανό με βεγγαλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου