Πιο κοντά η Μεσσηνία στην Αρκαδία. Έτοιμος ο δρόμος Τουρκολέκα- Κάστρο Ωριάς

 Απομένουν περίπου 4 χιλιόμετρα για να ενωθεί η περιοχή με το χωριό Καλύβια της Μεσσηνίας

Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο δρόμο Τουρκολέκα- Κάστρο Ωριάς. Η εργολαβία ύψους 500 χιλιάδων ευρώ αφορούσε στην διαπλάτυνση υπάρχοντος δρόμου και στην ασφαλτόστρωσή του και πλέον είναι έτοιμος προς χρήση ενώ απομένουν κάποιες μικρές βελτιώσεις που θα γίνουν άμεσα.
Μετά την χθεσινή εκδήλωση για τον Νικηταρά ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας επισκέφθηκε το δρόμο μαζί με τους προέδρους της τοπικής κοινότητας Τουρκολέκα και της Αδελφότητας Τουρκολεκαίων και άκουσε τις παρατηρήσεις που του έγιναν για τις βελτιώσεις που απαιτούνται σε δύο τρία σημεία του δρόμου, ενώ δέχθηκε και τις ευχαριστίες του Συλλόγου Τουρκολεκαίων στη διάρκεια του γλεντιού στην πλατεία του χωριού μετά την εκδήλωση για το Νικηταρά.



Ενός δρόμου που οδηγεί στο Κάστρο της Ωριάς και στην όταν ασφαλτοστρωθεί και το υπόλοιπο τμήμα η σύνδεση Αρκαδίας - Μεσσηνίας θα είναι πιο εύκολη και θα μπορεί γενικότερα να αναπτυχθεί η περιοχή της Φαλαισίας και τουριστικά, αν βέβαια γίνει η απαιτούμενη προβολή και οι απαραίτητες εργασίες στο Κάστρο της Ωριάς. Ήδη γίνονται κάποια έργα στο μονοπάτι που οδηγεί στο Κάστρο...

Να σημειώσουμε πως το έργο είχε ξεκινήσει το Μάιο και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπεις την ολοκλήρωσή του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου