Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα το Σαββατοκύριακο

 Νέες συλλήψεις από τους αστυνομικούς το Σαββατοκύριακο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για διάφορα αδικήματα. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο είχαμε τις παρακάτω συλλήψεις:

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (29-9-2013) το μεσημέρι, στους Μύλους Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας (1) 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για διακεκριμένες κλοπές



Συνελήφθη, χθες (29-9-2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 23χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με ακόμη ένα άτομο, λίγες ώρες νωρίτερα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, αφαίρεσαν ένα όχημα, ενώ στη συνέχεια, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, διέρρηξαν κατάστημα και αφαίρεσαν μία ταμιακή μηχανή, η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Η ταμιακή μηχανή και το όχημα, βρέθηκαν και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή οχήματος

Συνελήφθη, χθες (29-9-2013) το μεσημέρι, στη Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας (1) 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί μοτοσικλέτα, που όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει προχθές (28-9-2013) από την Κόρινθο και η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν, χθες (29-9-2013) το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 21 και 26 ετών αντίστοιχα, γιατί ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.



Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

Χθες (29-9-2013) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή στην Καλλιθέα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 87χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης.



Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (29-9-2013) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας (1) 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κατοχή κροτίδων

Συνελήφθη, χθες (29-9-2013) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, μία (1) 16χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- κροτίδες. Επίσης, αναζητούνται οι γονείς της 16χρονης, η οποίοι κατηγορούνται επιπλέον, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου