Πρόεδρος τριτέκνων Μεγαλόπολης: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας

 Ο πρόεδρος συλλόγου τριτέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς», κος Αποστολόπουλος Νίκος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, κοινοποίησε τα μείζονα θέματα που απασχολούν και τον σύλλογο τριτέκνων αλλά και τη Χώρα γενικότερα, επιστώντας την προσοχή στο πολύ σημαντικό δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, όπου έγκειται στην υπογεννητικότητα λόγω οικονομικών ως επί το πλείστον δυσχερειών.
Ο σύλλογος, συμμετείχε ενεργά στη γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης τριτέκνων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και εκπροσωπήθηκε από τον ταμία του εν λόγω συλλόγου Μεγαλόπολης, κο Μπάζιο Δημήτριο.
Εκπρόσωποι του συλλόγου τριτέκνων, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κο Μιχελάκη, προκειμένου να «εγκαινιαστεί» μια συνεργασία καθ’ όλα εποικοδομητική και να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο, αλλά και τόσες οικογένειες τριτέκνων.



Τα προβλήματα πέρα από το σοβαρό της υπογεννητικότητας είναι και το ζήτημα τροφίμων τριτέκνων καθώς και οι μετακινήσεις που πραγματοποιούνται μέσω ΚΤΕΛ. Επίσης, σε επίπεδο περιφερειακό αλλά και δημοτικό πρέπει σύμφωνα με τον κο Αποστολόπουλο να υπάρξουν δυναμικές συζητήσεις, προκειμένου να επιλυθούν και άλλα θέματα όπως είναι τα επιδόματα καθώς και μια σειρά σημαντικών προγραμμάτων που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα προκειμένου τη διευκόλυνση των συνθηκών ζωής των τριτέκνων.

Τέλος, όπως τόνισε ο κος Αποστολόπουλος, ο σύλλογος πραγματοποιεί δυναμικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του και να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τους τριτέκνους αλλά και όλους τους γονείς, οι οποίοι έχουν ήδη δύο παιδιά και σκέφτονται να κάνουν και τρίτο παρακωλυόμενοι απ’ την οικονομική δυσπραγία της Χώρας.

Ο σύλλογος ευελπιστεί στην ταχύτερη υλοποίηση όλων αυτών των προγραμμάτων, τα οποία οι κυβερνώντες τείνουν να πραγματοποιήσουν, αφού ήδη έχουν τεθεί επί τάπητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου