Δημήτρης Δέδες,ΛΑΣΠΗ - ΨΕΜΑ – ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΙ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

 Σε απάντηση αυτών των κατάπτυστων δημοσιευμάτων που γράφονται για άλλους λόγους και σκοπούς, έχω να απαντήσω τα εξής:
Το δίκτυο αυτό κατασκευάζεται από το Σύλλογο Πανόραμα του Αγίου Χαραλάμπου, με τη συνδρομή του Δήμου (διάθεση εργατοτεχνικού προσωπικού και μηχανημάτων καθώς και μέρος υλικών)
Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου
Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού, είναι 450.000€ και όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε ποτέ να κατασκευασθεί, αφού ποτέ δεν θα μπορούσε ο ίδιος Δήμος η ή ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ, καθώς και οι δημότες της περιοχής, να ανταποκριθούν στη δαπάνη αυτή.
Δεν πηγάζει από πουθενά καμία αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ, στην κατασκευή του έργου αυτού. Οι αρμοδιότητες της ξεκινούν από τη στιγμή παράδοσης του δικτύου με πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης από το Δήμο.



Τις ΑΝΑΜΟΝΕΣ που εκκρεμούν για την υδροδότηση των κατοικιών αυτών, τις βάφτισαν παροχές.
Η σύνδεση των κατοικιών αυτών με το δίκτυο ύδρευσης θα γίνει από τη ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ αφού αφενός παραληφθεί το δίκτυο και αφετέρου οι ιδιοκτήτες προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Το δίκτυο αυτό κατασκευάζεται ΧΩΡΙΣ να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου ή της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ, ούτε ένα ευρώ.
Το ακατόρθωτο για όλους τους προηγούμενους γίνεται τώρα πραγματικότητα.
Η εντολή του Δημάρχου προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Δέδε, ήταν σαφής: «Αφού εξασφαλίσεις την ποσότητα του νερού που χρειάζεται για την υδροδότηση των οικισμών αυτών, μερίμνησε για την κατασκευή των κατάλληλων δικτύων. Χρήματα δεν υπάρχουν, βρες τον τρόπο και ενημέρωσέ με για ότι χρειαστεί».
Πώς διέρρευσε στα ΜΜΕ το υπηρεσιακό σημείωμα της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ, με απώτερο σκοπό να ακυρωθεί η εκτέλεση του παραπάνω έργου, το οποίο εξυπηρετεί συμφέροντα δημοτών;

Ως αποτέλεσμα, το ακατόρθωτο για όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές γίνεται πραγματικότητα και αυτό τρομάζει και πονάει μερικούς!

Λουράκι 29/11/2013


Δημήτρης Δέδες

Αντιδήμαρχος Δήμου

Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου