Δημοτικοί Σύμβουλοι Γορτυνίας: Δε συμμετέχουμε στη συνεδρίαση ΔΣ

 Κοινή δήλωση έκαναν έξι δημοτικοί σύμβουλου του δήμου Γορτυνίας γαι τους λόγους που δεν παρεβρέθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ. Η δήλωσή τους αναφέρει:
Για τους  λόγους που πριν μια εβδομάδα,  δεν συμμετείχαμε  στη συνεδρίαση για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος του δήμου Γορτυνίας, για τους ίδιους λόγους απέχουμε και από την σημερινή συνεδρίαση, που έχει ως θέμα την  ψήφιση του  προϋπολογισμού.
Αρνούμαστε να νομιμοποιήσουμε   με την συμμετοχή μας, εκφυλιστικές  διαδικασίες, για τις οποίες φέρνει ακέραιη την ευθύνη η πλειοψηφία  με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο. Δεν είναι δυνατόν να καλούμαστε να συμμετάσχουμε  σε κορυφαίες διαδικασίες, για να πούμε την γνώμη μας και να τοποθετηθούμε και δια της ψήφου μας ,για τη δράση ενός ολόκληρου χρόνου και την διάθεση εκατομμυρίων Ευρώ, χωρίς να είναι στη διάθεση μας, οι πολυσέλιδες εισηγήσεις  και κάθε άλλο ενημερωτικό υλικό Αυτό είναι ξεπεσμός και προσβολή για την Γορτυνία, πρόκειται για καταπάτηση κάθε ίχνους δημοκρατικής λειτουργιάς όταν μόλις πέντε ώρες πριν, με SMS, καλούμαστε να ανατρέξουμε για ενημέρωση στο   ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,  στο SITE  του Δήμου.



ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1  ΑΛΒΕΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2  ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

3 ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

4  ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

5  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6  ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου