Καλτεζιώτης: Τα σχολικά κτίρια βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση

 Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου οι Πρόεδροι των σχολικών επιτροπών μίλησαν για την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποια από τα σχολικά κτίρια του Δήμου Τρίπολης.
Ο κ. Πέτρος Καλτεζιώτης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έκανε λόγο για τη δύσκολη οικονομικά κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι σχολικές επιτροπές οι οποίες πρέπει να επιχορηγηθούν και από το Δήμο.
Τα σχολικά κτίρια βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση τόνισε μιας και αρκετά είναι παλιά και έχουν κακοσυντηρηθεί, με αποτέλεσμα το ένα πρόβλημα να έρχεται μετά το άλλο.



Ο κ. Καλτεζιώτης ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ότι οι σχολικές επιτροπές έχουν αρχίσει και αδυνατούν και στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Δήμαρχο κ. Σμυρνιώτη ζήτησε από την αρχή του χρόνου το δημοτικό συμβούλιο να πάρει απόφαση έτσι ώστε να επιχορηγηθούν οι σχολικές επιτροπές με μικρά ποσά για την συντήρηση των κτιρίων.

Στη συνέχεια ο κος Ζαφείρης Μπισιούλης, πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Τρίπολης μίλησε και για τα προβλήματα στην σχολική επιτροπή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα για έργα που απαιτούνται να γίνουν για την αντιμετώπιση της υγρασίας σε σχολικά κτίρια, πρόβλημα το οποίο είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί και τέλος τόνισε ότι δεν χρειάζονται λίγα αλλά αρκετά χρήματα έτσι ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες στις σχολικές μονάδες.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Ταλούμης είπε χαρακτηριστικά ότι χρειάζεται λίγη προσοχή από τους επιβλέποντες στον έλεγχο των σχολικών μονάδων όπου παραλαμβάνουν καινούργια κτίρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου