Τριήμερη εκδρομή με το Kapogiannis Travel - 4 έως 6 Ιανουαρίου

 Το τουριστικό γραφείο «KAPOGIANNIS TRAVEL» διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή στις 4 - 5 - 6 Ιανουαρίου (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ) με προορισμό τα Τρίκαλα και τον «Μύλο των  Ξωτικών», την Ελάτη ,το Περτούλι και την Λίμνη Πλαστήρα.
Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι:
1η ημέρα - Σάββατο:
Αναχώρηση στις 7 το πρωί από την πλατεία του Αγίου Βασιλείου για Κόρινθο - Μέγαρα (στάση για καφέ) - Αττική Οδό - Λαμία - Δομοκό - Καρδίτσα μεσημεριανό φαγητό και βόλτα στο πάρκο «Παυσίλυπο» της πόλης. Άφιξη στα Τρίκαλα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και αναχώρηση για τον «Μύλο των ξωτικών», βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Χρόνος ελεύθερος και διασκέδαση με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό σε ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.



2η ημέρα - Κυριακή: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Πύλη, όμορφη και γραφική κωμόπολη χτισμένη στους πρόποδες της Πίνδου, στο στενό πέρασμα – από όπου πήρε και το όνομά της – ανάμεσα στα βουνά Ίτανο και Κόζιακα, που διαρρέει ο Πορταϊκός, παραπόταμος του Πηνειού. Αναχώρηση για την Ελάτη, ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα, σε υψόμετρο 920 μέτρων στο όρος Κόζιακας. Στάση για καφέ. Το μεσημεριανό φαγητό στο Περτούλι, ένα από τα ωραιότερα τουριστικά κέντρα της Θεσσαλίας, χτισμένο σε πλαγιά μέσα στα έλατα σε υψόμετρο 1150 μέτρων. Εκεί λειτουργεί και το χιονοδρομικό κέντρο του Κόζιακα. Επιστροφή στα Τρίκαλα και χρόνος ελεύθερος για να θαυμάσουμε την όμορφη, εορταστικά στολισμένη πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα - Δευτέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της λίμνης Πλαστήρα σε υψόμετρο 950 μέτρων. Η διαδρομή φανταστική μέσα από πλατάνια, πεύκα, έλατα, βελανιδιές και οπωροφόρα δέντρα περνώντας μέσα από όμορφα χωριά. Το μεσημεριανό φαγητό σε εστιατόριο με θέα τη λίμνη με τη μοναδική ομορφιά. Στη συνέχεια θα γίνει στάση στο φράγμα της λίμνης. Αναχώρηση για Καρδίτσα – Δομοκό και προσκύνημα στην Παναγία την Ελεούσα στην Ξυνιάδα Φθιώτιδας. Αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για την Τρίπολη.

ΤΙΜΗ: 130 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

    Ξενοδοχείο 3* στα Τρίκαλα

    Πρωινά μπουφέ

    Λεωφορείο

    Ξεναγήσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ 1 ΤΡΙΠΟΛΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

2710 - 225886 & 2710 - 238945

6936967640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου