Αιχμές και κατηγορίες στο ΔΣ Τρίπολης

 Σμυρνιώτης: Ο κ. Σαμαρτζής παραιτήθηκε από την παράταξη έχοντας μια προίκα 140.000 ευρώ.
Σαμαρτζής: Δήμαρχε είστε ψεύτης και δεν ξέρετε τι σας γίνεται
Για άλλη μία φορά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο έλαβε χώρα την Παρασκευή 28 Μαρτίου επικράτησε το αδιαχώρητο. Αιχμές και φωνές ανάμεσα στο δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σαμαρτζή. Η συζήτηση ξεκίνησε για την κανονιστική και συγκεκριμένα για κατάστημα πλησίον του Δικαστικού μεγάρου Τρίπολης.
Ο κ. Σαμαρτζής επικαλέστηκε το γεγονός το οποίο είχε συμβεί αρκετές συνεδριάσεις πίσω όταν επιχειρηματίας παρέδωσε μέσω του κ. Παπαζαχαρία τα κλειδιά της επιχείρησής του καθώς όπως είπε θα το κλείσει γιατί δεν δεν πάει άλλο.



Ο κ. Σαμαρτζής ρώτησε τι γίνεται με αυτό το θέμα του επιχειρηματία ο οποίος έδωσε κραυγή απελπισίας και ζήτησε τη βοήθεια του Δ.Σ. Βλέπω, ανέφερε χαρακτηριστικά, πολλές οικονομικές ενισχύσεις, γιατί δε δείχνετε λίγη συμπόνια σε αυτό τον άνθρωπο που κλείνει την επιχείρησή του;

Έπειτα ο δήμαρχος ανέφερε ότι ο κ. Σαμαρτζής είπε το αυτονόητο, διατέλεσε πρόεδρος και παραιτήθηκε πριν προλάβει να διαγραφεί από την παράταξη έχοντας προίκα 140.000 ευρώ τα οποία ήταν και τα τελευταία χρήματα τα οποία μπήκαν, αναφερόμενος στο Βοσυνιώτειο. Στη συνέχεια τόνισε ότι ο κ. Σαμαρτζής κινήθηκε με αυτή την προίκα και προφανώς λόγω της αδυναμίας να ανταποκριθεί προτίμησε να υποβάλει την παραίτησή του.

Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Σαμαρτζής πετάχτηκε και αποκάλεσε το δήμαρχο ψεύτη και τόνισε αρκετές φορές ότι δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ταλούμης προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους οι οποίοι είχαν ανέβει εγκαλώντας σε τάξη τον κ. Σαμαρτζή λέγοντάς του να ηρεμήσει.

Ο δήμαρχος τέλος ανέφερε ότι γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί χρηματοδότηση για το Βοσυνιώτειο όμως υπάρχουν και άλλα νομικά πρόσωπα όπου λόγω της κατάστασης βαίνουν με μαθηματική ακρίβεια σε πρόβλημα λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου