Πλημμύρισε με μελωδίες χθες το Άστρος

Από το astrosnews.gr
Με μουσικές και μελωδίες πλημμύρισε χθες η πλατεία του Αστρους. Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, οι φιλαρμονικές των Δήμων Τρίπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας και οι χορωδίες Τρίπολης και Μεγαλόπολης μας πρόσφεραν μια μελωδική βραδιά, γεμάτη συναίσθημα και μουσική ποιότητα που λίγες φορές έχουμε τη δυνατότητα να χαιρόμαστε στην περιοχή μας.
Λογικό ήταν το ενδιαφέρον να κερδίσει η Φιλαρμονική του Δήμου μας, αφού πολλοί ήταν αυτοί που ήρθαν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες συγγενών και φίλων, κάνοντας έτσι ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη στήριξής της, μετά την πρόσφατη ανασύστασή της.



Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκατοντάδες κόσμου, ενώ το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευ. Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Βορ. Κυνουρίας κ. Μ. Σκαντζός, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Ι. Μαρνέρης, ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ο αντιδήμαρχος Δ. Γκαύρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γ. Δαλιάνης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Στράτης Δαλιάνης, οι π/σ κκ. Ντάνος και Λαλουδάκης, ο αντιδήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Κλουκίνας, ενώ τον Δήμο Τρίπολης εκπροσώπησε ο κ. Μπούρας.
Με τη χθεσινή συναυλία ολοκληρώθηκε ένα πλούσιο καλλιτεχνικά πολιτιστικό διήμερο που είναι κομμάτι από το Φεστιβάλ Πελοποννήσου, ενώ την ευθύνη του «Πολιτιστικού Διημέρου» του Άστρους είχε η Αναπτυξιακή Πάρνωνα.
Δείτα παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο από τις Φιλαρμονικές και τις Χορωδίες, καθώς και αποσπάσματα από τις ομιλίες των: Μαρ. Μπερέτσου (Αναπτ. Πάρνωνα), Ευ. Γιαννακούρα, Π. Μαντά και Ι. Μαρνέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου