Ένα αργυρό και ένα χάλκινο για τον Α.Ο.ΠΟ.Τ Τρίπολης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Ο αρκαδικός αθλητισμός πανηγυρίζει ακόμα μια φορά την κατάκτηση μεταλλίων στο ταεκβοντό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό itf διεξήχθη φέτος στο Μίνσκ της Λευκορωσίας από 9-13 Απριλίου σε μια διοργάνωση κατά την οποία η ελληνική αποστολή αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες. Παρ’ όλα αυτά όλοι οι έλληνες αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μετά από σκληρές μάχες ανέβασαν τη χώρα μας στην 4η θέση της γενικής κατάταξης . Από τον τριπολιτσιώτικο σύλλογο συμμετείχαν στην εθνική ομάδα οι αθλητές Παναγιώτης Κοκκάλας και Ιωάννα Κωστοπούλου μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.



Και οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν στο ατομικό τους αγώνισμα την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014. Ο Παναγιώτης Κοκκάλας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και τελικά κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία του tul 3 dan αντρών , μένοντας μια ανάσα από τα μετάλλια. Η Ιωάννα Κωστοπούλου κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία της tul 4 dan γυναικών, κατακτώντας το τρίτο της πανευρωπαϊκό μετάλλιο και υψώνοντας τη γαλανόλευκη στο βάθρο των νικητών για να συνεχίσει την Κυριακή 13 Απριλίου με το ομαδικό αγώνισμα τεστ δύναμης γυναικών , όπου οι ελληνίδες κατέλαβαν τελικά τη δεύτερη θέση. Ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο λοιπόν για την τριπολιτσιώτισσα αθλήτρια στην τέταρτη συνεχόμενη συμμετοχή της στην εθνική ομάδα και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ήδη ο Α.Ο.ΠΟ.Τ Τρίπολης μετράει τέσσερα πανευρωπαϊκά μετάλλια, γεγονός που αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τον προπονητή του συλλόγου κο Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλο. Ο ίδιος φανερά ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των πρωταθλητών του συλλόγου δήλωσε ότι η σκληρή δουλειά που γίνεται επιφέρει αποτελέσματα και κρίνοντας από τις εμφανίσεις των τελευταίων ετών θα πανηγυρίσουμε πολλές διακρίσεις ακόμα. Έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του γνωρίζοντας τις δυσκολίες που συνάντησε η ελληνική αποστολή . Οι έλληνες απέδειξαν ότι είναι γεννημένοι για τα δύσκολα και παρά τις αντιξοότητες αγωνίστηκαν ως εσχάτων. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή!

ΑΟΠΟΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου