Ντελί-Ριο πανηγυρισμών από τους φίλους της Εθνικής Ομάδας «Γέρος του Μοριά»

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος «Γερός του Μοριά» πιστός στο ραντεβού του με τους αγώνες της εθνικής ομάδας ποδόσφαιρου πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκληση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους 16 του μουντιάλ μαζί με τα μέλη και τους φίλους του.
Πολύ πριν τον αγώνα άρχισαν να συγκεντρώνονται στην ταβέρνα «Κληματαριά Πιτερού»  τα μέλη του συνδέσμου της εθνικής Ελλάδος με την αγωνία να χτυπά κόκκινο και με την αισιοδοξία πως η εθνική μας ομάδα ξέρει τον τρόπο για να περάσει και να μας κάνει και πάλι υπερήφανους, όπως και έγινε…. Κατά τη διάρκεια του αγώνα « ο Γέρος του Μοριά» έδωσε χρώμα εξέδρας με τα χειροκροτήματα και τα συνθήματά του.


Στα γκολ της εθνικής μας και ιδιαίτερα στη φάση του εύστοχου πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά οι έλληνες φίλαθλοι ξέσπασαν σε ντελίριο έξαλλων πανηγυρισμών με το ραντεβού να δίνεται μετά τη λήξη του αγώνα στην πλατεία Άρεως κάτω από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα τα μέλη του συνδέσμου ο «Γέρος του Μοριά» αλλά κόσμος κάθε ηλικίας κατέκλυσαν την πλατεία Άρεως πανηγυρίζοντας τη μεγάλη πρόκριση την εθνικής Ελλάδος στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Το επίκεντρο των πανηγυρισμών ήταν φυσικά το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, εκεί όπου οι έλληνες φίλαθλοι έψαλαν τον εθνικό ύμνο, τραγούδησαν τα γνωστά συνθήματα της ελληνικής κερκίδας ενώ έκαναν τη νύχτα μέρα με τα βεγγαλικά που άναψαν θυμίζοντας η Τρίπολη ξανά μέρες euro 2004.
Τον αγώνα μαζί με τα μέλη του συνδέσμου ο «Γέρος του Μοριά» παρακολούθησαν ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης  Σμυρνιώτης όσο και δημοτικοί σύμβουλοι της νυν αλλά και της νέας  εκλεγμένης δημοτικής αρχής.
Τέλος στην κάμερα του arcadia portal μίλησε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλαθλων ο «Γέρος του Μοριά» Ειρηναίος Χριστόφιλος αλλά και ο ιδιοκτήτης του εστιατόριου «Κληματαριά» κ. Πιττερός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου