ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τετάρτη 23 Ιουλίου
«ΜΗΔΕΙΑ» του Ζαν Ανούιγ. Θεατρική παράσταση
από το Θεατρικό Οργανισμό ALTERA PARS, με τους Μίνα Χειμώνα και Πέτρο Νάκο, στο χώρο ΞΕΝΙΑ Αρχ. Κορίνθου, ώρα 9 μ.μ.

Παρασκευή 25 Ιουλίου
«ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ». Παρουσιάζει μια συναυλία - αφιέρωμα στο Β. Τσιτσάνη (30 χρόνια από το θάνατο του), Ράχη Λεχαίου, ώρα 9.00 μ.μ.



Σάββατο 26 Ιουλίου

Χορωδιακή συνάντηση με τη συμμετοχή της Παραδοσιακής Χορωδίας του ΚΕ.Π.Α.Π. και της Χορωδίας Ξυλοκάστρου, στο Πνευματικό Κέντρο Αθικίων, ώρα 9.00 μ.μ.

Τρίτη 29 Ιουλίου


«PENNY and THE SWINGING CATS». Με τη μουσική χρονομηχανή τους έρχονται για να μας ξεσηκώσουν, να μας κάνουν να τραγουδήσουμε με πάθος και να χορέψουμε με απίθανο στυλ…όπως παλιά! Πλατεία Φλοίσβος, ώρα 9.00 μ.μ.

Πέμπτη 31 Ιουλίου

Συναυλία με τον Ορφέα Περίδη. Πλατεία Φλοίσβος, ώρα 9.00 μ.μ.

Σάββατο 9 Αυγούστου

Χορευτική συνάντηση με τη συμμετοχή των συλλόγων των Ποντίων, των Κρητών και άλλων, στο Πνευματικό Κέντρο Αθικίων, ώρα 9.00 μ.μ.

Σάββατο 16 Αυγούστου

Χορευτική συνάντηση με τη συμμετοχή των συλλόγων Λιμνών, Αρχαίων Κλεωνών, Διμηνιού, και άλλων, στη τοπική κοινότητα Αγ. Ιωάννη (Δημοτική ενότητα Σαρωνικού), ώρα 9.00 μ.μ.

Παρασκευή 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

«Από τη Σμύρνη έως την Ιρλανδία», συναυλία Έθνικ μουσικής με τη σύμπραξη του μουσικού σχήματος IERNIS, της Απόδημης Κομπανίας και του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου του ΚΕ.Π.Α.Π. OPUSFEMINA, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Κορίνθου, ώρα 9 μ.μ.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου


«…Με Βαμβακάρη και Τσιτσάνη…», συναυλία με τους Νότη Μαυρουδή και Αναστασία Μουτσάτσου. Μια ατμοσφαιρική, μουσική περιπλάνηση, με αγαπημένα τραγούδια των δύο μεγάλων λαϊκών δημιουργών, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Κορίνθου

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου


«ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2014», Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, ώρα 8 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου