Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον εξαίρετο παιδικό σταθμό της Μητρόπολης ΜκΚ

Μεταξύ των άλλων φιλανθρωπικών  έργων της η Ιερά Μητρόπολη οικοδόμησε παιδικό σταθμό προκειμένου να φιλοξενηθούν 50 περίπου παιδιά τα οποία θα γαλουχηθούν όπως η πατρίδα και η εκκλησία επιθυμεί. Ο παιδικός σταθμός βρίσκεται σε όμορφο καταπράσινο τοπίο και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κτίριο, στον χώρο του Άλσους της Ζωοδόχου Πηγής Κάρτσοβας στην Τρίπολη. Ο παιδικός σταθμός έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται από το 2000 αλλά τώρα κατάφεραν να τον ολοκληρώσουν.



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ. Αλέξανδρος είναι ικανοποιημένος για αυτό το πολύ όμορφο έργο το οποίο θα εξυπηρετήσει τα παιδιά στο μοναδικό αυτό μέρος μέσα στην φύση.
Το προσωπικό θα προσληφθεί άμεσα με προκήρυξη. Αυτή τη στιγμή δέχονται αιτήσεις γονέων οι οποίοι θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση για το παιδί τους σε αυτό τον παιδικό σταθμό.

Η εκκλησία θα έχει τον πρώτο λόγο και θα είναι επιβλέπουσα σε όλη διάρκεια  των εργασιών που θα γίνονται στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.
Όταν ολοκληρωθούν οι αιτήσεις θα σταλούν στην αρμόδια επιτροπή του ΕΣΠΑ η οποία θα κάνει και την έγκριση.

Οι γονείς με παιδιά από την ηλικία 2  1/2 ετών μπορούν κάνουν την αίτηση τους από την 1 Αυγούστου στα Γραφεία της Μητρόπολης στην οδό Γρηγορίου Ε΄13. Περισσότερες πληροφορίες θα μπορέσετε να λάβετε στο τηλεφωνο 2710 222446.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου