Της Αγίας Άννας στα Βέρβενα

 – Εκδήλωση τιμής στους ομογονείς στον «Ερμή»
 Πολύς κόσμος βρέθηκε και φέτος στο πανηγύρι την παραμονή της Αγίας Αννας, στα Βέρβενα, χθες Πέμπτη 24/7. Μετά τον εσπερινό και τη λιτανεία ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην πλατεία για το γνωστό πανηγύρι της γιορτής, ενώ το παρών έδωσαν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδ. Λυκουρέντζος, ο νεοεκλεγείς π/σ κ. Κατσίρης, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος, ο δ/σ κ. Δ. Κατσής, οι νεοεκλεγέντες δ/σ Κολλαρετάης και Τακλής και ο πολιτευτής με τη ΝΔ και γιατρός κ. Κ. Βλάσσης.



Σήμερα, ανήμερα της γιορτής τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής στους ομογενείς βερβενιώτες στο χώρο του Ερμή, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην αδελφότητα βερβενιωτών του εξωτερικού. Κατατέθηκαν στεφάνια και απαγγέλθηκαν ποιήματα από τους μαθητές του σχολείου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο συνταξιούχος δάσκαλος και νεοκλεγείς τ/σ κ. Π. Τσιλικάς.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο δόθηκαν βραβεία και αριστεία στους διακριθέντες βερβενιώτες μαθητές. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο νεοκλεγείς Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Γκαύρος και ο πρόεδρος του τ/σ κ. Ν. Καρκούλης.
Από το astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου