ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΠ0Σ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΦΙΛΩΝ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ» & ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων  και σε συνεργασία με τον συμπατριώτη μας ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή, διοργανώνεται αγώνας ποδοσφαίρου, την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου του 2014, στις 5μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Αναλυτικότερα, η ομάδα «Φίλων του Μάρκου Σεφερλή» που αποτελείται από  ηθοποιούς, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και ποδοσφαιριστές, θα αντιμετωπίσει τον Σύνδεσμο  Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Νομού Κορινθίας.    Τα έσοδα  από τον αγώνα (5 ευρώ  για τους συμπολίτες μας και για τους μαθητές δωρεάν), θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Κορινθίας.



Συγκεκριμένα, η στήριξη για την επίτευξη του σκοπού αυτού, αποβλέπει στην οικονομική ενίσχυση για την εύρυθμη λειτουργία του Ευθύμειου  Κέντρου.

Γι΄ αυτό τον λόγο, ο Δήμος Κορινθίων, η Ακαδημία Couros Glub  Ροτσα -Γραμμένου-Λίμα, ο brake fm,  και οι Φίλοι του Μάρκου Σεφερλή, (ο οποίος συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση μέσα από τον αθλητισμό), καλούν τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τον ξεχωριστό αυτό αγώνα για να θαυμάσουν και να ενθαρρύνουν  από κοντά όσους συμμετέχουν στην ομαδική αυτή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου