Τρίπολη: Άγρια δολοφονία γνωστού επιχειρηματία της νύχτας

 Νεκρός βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας της Τρίπολης σε ένα γραφείο. Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια αλλά σύμφωνα με πληροφορίας πρόκειται για δολοφονία. Τον 42χρονο Θ.Π. βρήκαν στην οδό Ουάσιγκτον έξω από το γραφείο του χτυπημένο σε όλο του το σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα χτυπήματα είναι σε ολόκληρο το σώμα από σφυρί. Ανάστατη η κοινωνία της Τρίπολης με το συμβάν καθώς ο ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος στην Τρίπολη ήταν γνωστός σε όλους. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε η εγκληματολογική υπηρεσία και αρκετός κόσμος είναι μαζεμένος.


Οι κάτοικοι της περιοχής όταν τον βρήκαν ήταν γεμάτος αίματα και ξεψυχισμένος ενώ ακούστηκαν και και κραυγές από τους περίοικους όταν τον αντίκρισαν.
 Στην κάμερα του Arcadia Portal μίλησε ο κύριος που είδε πρώτος το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως είπε ανεβαίνοντας την Ουάσιγκτον για να πάει στο κατάστημά του στην πλατεία Βαλτετσίου είδε πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πτώμα. Ο κύριος σάστισε και πήρε αμέσως την αστυνομία.
Αφού την ειδοποίησε και η αστυνομία έφτασε στο σημείο πήγε και ο ίδιος κοντά να δει τι ακριβώς έχει γίνει. Όταν αντίκρισε το πρόσωπο του επιχειρηματία ταράχτηκε με τα αίματα αλλά και τον ίδιο τον επιχειρηματία, που είναι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο της Τρίπολης.
Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος με το συμβάν. Ένα συμβάν που έχει ταράξει την Τρίπολη καθώς έγινε μία δολοφονία με τέτοιο τρόπο απογευματινή ώρα στο κέντρο της πόλης. Βέβαια και ο άτυχος επιχειρηματίας, όπως είπε και ο άνθρωπος που τον βρήκε, όντα ένα γνωστό πρόσωπο της πόλης έχει συγκλονίσει με τον τρόπο που βρήκε το θάνατο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου