Συνελήφθη στη Δημητσάνα κατηγορούμενη για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Συνελήφθη στη Δημητσάνα κατηγορούμενη για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε σήμερα το πρωί στη Δημητσάνα Αρκαδίας η 30χρονη Στέλλα Αντωνίου που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Η 30χρονη είχε επισκεφτεί την Δημητσάνα εδώ και μερικές ημέρες και η σύλληψή της αφορά στην παραβίαση περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί. Η ίδια είχε και πάλι συλληφθεί για παραβίαση όρων διαμονής, στις 17/7/2014 στη Θεσσαλονίκη, παράβαση για την οποία οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, αλλά πήρε αναβολή, η δίκη ορίστηκε για τις 2/3/2015 και αφέθηκε ελεύθερη.  Η 30χρονη θα οδηγηθεί και πάλι στον αρμόδιο εισαγγελέα.



Καταγγέλλουν βασανισμό της Στέλλας Αντωνίου που συνελήφθη στη Δημητσάνα
Στο Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας κρατείται η Στέλλα Αντωνίου μετά από τη σύλληψή της για παραβίαση περιοριστικών όρων διαμονής.
Η γιατρός της κ. Αντωνίου, Λίνα Βεργοπούλου μίλησε στον ρ/σ Στο Κόκκινο και δήλωσε πως μετά από επικοινωνία που είχε με τη δικηγόρο της κ. Αντωνίου, ενημερώθηκε ότι έχουν γίνει δύο φορές προσπάθειες βίαιης απόσπασης γενετικού υλικού, με τη μέθοδο του πνιγμού, από την κρατούμενη, καθώς η ίδια αρνείται να δώσει.
Η κ. Βεργοπούλου σημείωσε ότι αυτό είναι βασανιστήριο για όποιον κρατείται σε ΑΤ, για την κ. Αντωνίου, όμως, αποτελεί κίνδυνο για τη ζωή της, καθώς πάσχει από μία πάθηση που απαγορεύει και το απλό τράνταγμα της κεφαλής.
Από το koutipandoras.gr


Read more: http://isthmos.gr/index.php/article/sunelhfthh_sth_dhmhtsana_kathgoroumenh_gia_summetochh_stous_purhnes_ths_fwt#ixzz3HVH1Kqwk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου