Απογραφή αιγοπροβάτων ξεκίνησε στην Αρκαδία

Από τη Δ/νση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι οι αιγοπροβατοτρόφοι υποχρεούνται να διενεργήσουν τις ετήσιες απογραφές εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2014, από 1η Νοεμβρίου έως 15η Δεκεμβρίου 2014 και να τις κοινοποιήσουν στην κτηνιατρική υπηρεσία εντός προθεσμίας ενός μηνός από τη διενέργειά της και το αργότερο έως 15η Δεκεμβρίου που είναι η καταληκτική ημερομηνία. Η υποχρέωση διενέργειας απογραφής και κοινοποίησής της στην αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία ισχύει για όλους τους κατόχους εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων, ακόμη και αν έχουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο, εφόσον δεν έχουν υποβάλει δήλωση διακοπής λειτουργίας.



Από την υπηρεσία, θα καταρτιστεί πρόγραμμα παραλαβής απογραφών ανά Δήμο και Τοπικό Διαμέρισμα που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι:
1. Να τηρήσουν το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί.
2. Κατά την προσέλευσή τους να προσκομίζουν πλήρως και σωστά ενημερωμένο το μητρώο εκμετάλλευσης με τις μεταβολές και απογραφή ζωικού πληθυσμού. Μη ενημερωμένα μητρώα δεν θα γίνονται δεκτά.

Υπενθυμίζουμε ότι η ενημέρωση του μητρώου και η απογραφή γίνονται με ευθύνη των κτηνοτρόφων και έχει αξία υπεύθυνης δήλωσης.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλέφωνα:
(Δ/νση Κτηνιατρικής Περ. Πελοποννήσου και Τμήμα Κτην/κής Αρκαδίας)
2710.222520 και 2710222897
Αγροτικό Κτηνιατρικό Γραφείο Λεβιδίου
27960.22291
 Αγροτικό Κτηνιατρικό Γραφείο Άστρους
27550.22211

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου