Τα έργα που θα γίνουν στο δήμο Τρίπολης το 2015

Tο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης
 Η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Τρίπολης  συνεδρίασε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στο παλιό δημαρχείο της Τρίπολης, προκειμένου να γίνει μια εισήγηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2015. Το μεσημέρι της Παρασκευής αρκετοί ήταν οι επιστημονικοί, συλλογικοί, αθλητικοί φορείς αλλά και πολίτες που βρέθηκαν και μίλησαν για τις ελλείψεις και επεσήμαναν όλα αυτά τα οποία πρέπει ο δήμος να λάβει υπ’ όψιν του.



Το τεχνικό πρόγραμμα όπως αναφέρει η δημοτική αρχή υλοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προτάσεις, καθώς και προτάσεις Αντιδημάρχων, φορέων και εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου καθώς και τα αποτελέσματα των συνελεύσεων στις τοπικές κοινότητες, αξιολογήθηκαν και κατατάχθηκαν οι ενέργειες, τα έργα και οι μελέτες σε σειρά.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα έργα και τα ποσά

Στο διάστημα της προεργασίας πραγματοποιήθηκαν 78 συναντήσεις πολιτών στις Τοπικές Κοινότητες σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες προκειμένου η Νέα Δημοτική Αρχή να καταρτίσει την στρατηγική του Δήμου μέσα από τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και πλήρως προσανατολισμένη στην ικανοποίηση αυτών μέσα από τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που έχει ο Δήμος.

Έγινε προσπάθεια οι εντάξεις έργων και μελετών να ικανοποιούν όσο γίνεται περισσότερο τα δύο πρώτα κριτήρια με οδηγό την λαϊκή βούληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου