"Όχι τα σκουπίδια στο Μαίναλο" αποφάσισαν οι κάτοικοι του Λεβιδίου

"Όχι τα σκουπίδια στο Μαίναλο" αποφάσισαν οι κάτοικοι του Λεβιδίου σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στο Λεβίδι. Οι κάτοικοι μετά από τη συνάντηση τους με το δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή την Πέμπτη Φεβρουαρίου, συγκεντρώθηκαν και συζήτησαν όλα όσα τους είπε ο δήμαρχος. Οι κάτοικοι δε φαίνονται διατεθειμένοι να δεχτούν τα απορρίμματα στο Λεβίδι και δεν δέχτηκαν τα όσα τους ανέφερε ο δήμαρχος, δηλαδή να μεταφερθούν κάποια απορρίμματα στο Λεβίδι και τα υπόλοιπα σε δύο άλλα σημεία.



Αναμένεται τώρα η απάντηση του δημάρχου ενώ οι κάτοικοι θα παραβρεθούν αύριο Τρίτη 24/2 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

περί της εναλλακτικής πρότασης, που τους έγινε από τον Δήμαρχο Τρίπολης, για να μεταφερθούν μερικά από τα απορρίμματα στον ΧΑΔΑ της περιοχής τους και τα υπόλοιπα σε δύο ακόμα σημεία, τα οποία δεν θέλησε να τα ονομάσει ακόμα επίσημα ο δήμαρχος Τρίπολης.



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του arcadiasports.gr, μετά από πολύωρη συζήτηση η απάντηση από την πλευρά των κατοίκων είναι αρνητική, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση τους...

- See more at: http://www.arcadiasports.gr/index.php/news/24312-apanthsh-katoikwn-den-d...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου