Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στο Χιλιομόδι

Έτοιμοι 110 πυγμάχοι για την διεκδίκηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας .Έτοιμοι 110 πυγμάχοι για την διεκδίκηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας .
Το κλειστό δημοτικό στάδιο του Χιλιομοδίου είναι πολύ μικρό για να μπορέσει να καλύψει τους φίλους της πυγμαχίας που απο αύριο το απόγευμα παίρνουν θέση για να παρακολουθήσουν τον πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκινά με την συνεργασία της Εθνικής ομοσπονδίας.
Έτοιμοι 110 πυγμάχοι για την διεκδίκηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας .

Ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι θα είναι μία άρτια διοργάνωση και έχει υπάρχει οργάνωση για τα πάντα αλλά δεν θα είναι δύσκολο να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος απο όλη την Πελοπόννησο και την Αθήνα που θέλουν να το παρακολουθήσουν.

Ο Δημήτρης Μπίτζιος και οι εθελοντές του έχουν φροντίσει για την φιλοξενία αθλητών και συνοδών και ολόκληρο το χωριό είναι κυριολεκτικά στο πόδι.

Έτοιμοι 110 πυγμάχοι για την διεκδίκηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Χιλιομόδι Κορινθίας .
Η συμμετοχή των πυγμάχων σε κάθε κατηγορία είναι υπερπλήρης αναγκάζοντας την Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας εφαρμόζοντας τους κανονισμούς να περικόψει αρκετούς πυγμάχους σε κάθε κατηγορία που είχε υπερβεί τους 16 πυγμάχους.
30 Σωματεία με την αφρόκρεμα των πυγμάχων τους ρίχνονται στην μάχη για ένα Μετάλλιο και αναμένονται συναρπαστικοί Αγώνες – επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά το Μεγαλείο του Ολυμπιακού Αθλήματος της Πυγμαχίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου