Κόρινθος: Εξιχνιάστηκε η… πρωταπριλιάτικη ληστεία

Κόρινθος: Εξιχνιάστηκε η… πρωταπριλιάτικη ληστεία Τσιγγάνος είχε εισβάλει το απόγευμα της Πρωταπριλιάς στο σπίτι μιας 41χρονης στα Εξαμίλια, την είχε χτυπήσει άγρια και της είχε αρπάξει χρήματα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα Έφερε αποτελέσματα η επιχείρηση της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, καθώς μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και ο δράστης της… πρωταπριλιάτικης ληστείας με θύμα μια γυναίκα στα Εξαμίλια!



Ο 34χρονος τσιγγάνος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή για κλοπή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά όταν προσήχθη στην Ασφάλεια Κορίνθου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για άλλη υπόθεση κλοπής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, τα δακτυλικά του αποτυπώματα απέδειξαν ότι αυτός είχε εισβάλει το απόγευμα της Πρωταπριλιάς στο σπίτι μιας 41χρονης στα Εξαμίλια, την είχε χτυπήσει άγρια και της είχε αρπάξει χρήματα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλα αδικήματα.
isthmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου