Η 3η Εαρινή Σύναξη Αργυροχρυσοχόων στη Στεμνίτσα από 12-21 Ιουνίου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για αργυροχρυσοχοΐα στεμνιτσα Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Εαρινή Σύναξη Αργυροχρυσοχόων φέρνει σε επαφή τις νέες γενιές αργυροχρυσοχόων με άξιους τεχνίτες και επαγγελματίες του χώρου και διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων που επιχειρούν να μεταδώσουν τη γνώση χωρίς «κρυφά» σημεία και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για μια νέα ελληνική αργυροχρυσοχοΐα, όπου τεχνικές και σύγχρονο design θα συνδυάζονται αρμονικά.


Την 3η Εαρινή Σύναξη Αργυροχρυσοχόων 2015 διοργανώνει η «Στέγη Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας» με τη συνεργασία της Σχολής Αργυροχρυσοχοχοΐας Στεμνίτσας. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο της Σχολής, στη Στεμνίτσα Αρκαδίας από 12-21 Ιουνίου 2015.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε μαθητές, αποφοίτους και εκπαιδευτικούς σχολών αργυροχρυσοχοΐας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση καθώς και για υποβολή αίτησης συμμετοχής παρακαλείστε να επικοινωνείτε στο act.stemnitsa@gmail.com. Οι αιτήσεις γίνονται από 30 Μαΐου έως 5 Ιουνίου.
Περισσότερες πληροφορίες (περιεχόμενο, πρόγραμμα κτλ) θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://epas-stemn.ark.sch.gr/index.php/2012-02-09-12-09-27/119-3esa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου