Με Βαγγέλη Κονιτόπουλο η 3η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά!

 Τρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος το καλοκαίρι από την πρώτη διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού και ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι» και το Δημοτικό Διαμέρισμα Πελετών έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην 3η Γιορτή Κρασιού που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 09:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού.



Οι οικονομικές δυσχέρειες για όλες και όλους είναι δεδομένες, ωστόσο η αισιοδοξία, το κέφι, η χαρά και πάνω απ' όλα η ελπίδα αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας και του χαρακτήρα των Ελλήνων, οι οποίοι παρά τις εκάστοτε δυσκολίες, καταφέρνουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά με γνωστούς, συγγενείς και φίλους αφήνοντας κατά μέρος τις αρνητικές επιπτώσεις της καθημερινότητας.

Ένα από τα συνεκτικότερα στοιχεία μίας παρέας είναι το κρασί, και δη, όταν μιλάμε για την περιοχή μας, το πελετιώτικο κρασί. Έχοντας καταβάλει επίπονες προσπάθειες για την περισυλλογή του μούστου οι τοπικοί φορείς και παραγωγοί σας καλούν να επισκεφθείτε το γραφικό χωριό των Πελετών και να γευτείτε από κοντά μαζί με τους οικείους σας το πελετιώτικο κρασί περνώντας ένα ευχάριστο αυγουστιάτικο βράδυ.

Φθάνοντας αισίως στη διοργάνωση της 3ης Γιορτής Κρασιού έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε στο χωριό μας την παραδοσιακή ορχήστρα του Βαγγέλη Κονιτόπουλου, η οποία και θα συνοδεύσει μουσικά τη βραδιά, φέρνοντας στους δρόμους του χωριού τις νότες των κυκλαδίτικων νησιών. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, πέρα από τη νησιώτικη μουσική, ένα ταξίδι σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας συνδυαζόμενο με πολύ κρασί, χορό, τραγούδι, αλλά πάνω απ' όλα καλή και χαρούμενη διάθεση.

Η είσοδος για την εκδήλωση έχει οριστεί στα 5€ το άτομο, ενώ ταυτόχρονα άφθονο πελετιώτικο κρασί θα διατίθεται δωρεάν καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου