Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Νυμφασία

 Ο εκπολιτιστικός σύλλογος των Απαναταχού Νυμφασίων «Η Αγία Τριάς» διοργανώνει για τον Αύγουστο του 2015, καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Νυμφασία Αρκαδίας.
-Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 20:00 ενημέρωση σχετικά με τις πρώτες βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
-Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη, χορηγία του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΗΚΕΓ.



-Σάββατο 15 Αυγούστου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων «Ο γύρος του χωριού» και θα δοθούν μετάλλια.

-Κυριακή  16 Αυγούστου στις 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Φιλόλογο  Κωνσταντίνο Γιαννημάρα με θέμα «Προαιώνιες Ελληνικές Δοξασίες: Ήθη, έθιμα και θεσπίσματα της γέννησης, του γάμου και του θανάτου που απηχούν μετουσιωμένα μέχρι σήμερα».

-Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 21:30 στην πλατεία του χωριού με συντροφιά ορχήστρα λαϊκής και δημοτικής μουσικής, με την ορχήστρα της μουσικής σκηνής Τρίπολης «Η φωλιά του Κούκου».Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ.

-Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο, «Γιορτή της Νυμφασιώτισσας». Προσφορά παραδοσιακών γεύσεων  από τις γυναίκες της Νυμφασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου