
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλάμβανε: Έκθεση μελιού και παραγώγων του, προβολή ταινιών, επίδειξη γαστρονομίας, προσφορά εδεσμάτων και γλυκισμάτων, μουσικές εκδηλώσεις κ.ά.

Η επίδειξη γαστρονομίας έγινε συνδυάζοντας την παραδοσιακή τοπική κουζίνα και την σύγχρονη, με τοπικά προϊόντα (μέλι, καρύδια, τυροκομικά κ.ά) από τον σεφ Παναγιώτη Κοκκάλα και νοικοκυρές της Βυτίνας που ετοίμασαν καταπληκτικές γευστικές απολαύσεις.

Οι μουσικές εκδηλώσεις περιλάμβαναν τα συγκροτήματα blank faces και facecontrol και δημοτική βραδιά με τους καλλιτέχνες Παπαηλίου Νίκο κλαρίνο, Γιώργο Κλάδη κρουστά, Χρήστο Λαδά σαντούρι, Μαρκογιάννη Κυριάκο λαούτο, Κώτσιου Βαγγέλη τραγούδι, Χρυσανθοπούλου Ιωάννα τραγούδι, με χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ χόρεψε το συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυτίνας «Κων/νος Παπαρηγόπουλος».
Φωτογραφίες Μαρίνα Διαμαντοπούλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου