Προσφορά της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ σε εξοπλισμό και Υγειονομικό υλικό προς το Νοσοκομείο Κορίνθου

Προσφορά της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ σε εξοπλισμό και Υγειονομικό υλικό προς το Νοσοκομείο Κορίνθου Εκ μέρους του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου ευχαριστούμε την ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ για την προσφορά της σε εξοπλισμό και Υγειονομικό υλικό προς το Νοσοκομείο μας. Θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες ενδυναμώνουν έμπρακτα τη συνεργασία που πρέπει να έχουν οι οικονομικές μονάδες μιας περιοχής με τα αντίστοιχα Νοσηλευτικά ιδρύματα. Όλοι μας οφείλουμε να προσδιοριζόμαστε ανθρωποκεντρικά και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η απόφασή του Δ.Σ της ΜότορΟϊλ Ελλάς για την ετήσια ενίσχυση της προς το Νοσοκομείο μας, είναι σημαντική.



Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Νοσοκομείο Κορίνθου να ανταποκρίνεται στη σωστή παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και όχι μόνο , χωρίς κανένα αποκλεισμό για κάθε άνθρωπο όπου γης.

Θα ήταν παράληψή μας , αν δεν τονίζαμε την άμεση και αποτελεσματική συνεργασία μας τόσο με το κο.Κανελλόπουλο Δ. Δ/ντή Δ/κου Προσωπικού και Ασφαλείας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, όσο και με τον Ιατρό κοΜπάρτζη Ι.



                                                            Ο Πρόεδρος του ΔΣ &Διοικητής

      του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου



      Άρχοντας Ιωάννης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου