Ουρές για τα εισιτήρια του αγώνα Αρκαδικός – Παναθηναϊκός

 Ο Αρκαδικός έκανε γνωστό στο φίλαθλο κοινό  μέσω ανακοίνωσης του πως ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε δύο περίπου εβδομάδες Δευτέρα (16/11) για την 6η αγωνιστική της Basket League και είδη άρχισαν να σχηματίζονται οι πρώτες ουρές στα εκδοτήρια του ΔΑΚ Τρίπολης. Σαφέστατα η πρώτη εμφάνιση του 6 φορές Ευρώπης Παναθηναϊκού στην Τρίπολη αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός και σίγουρα η αναμέτρηση αυτή έχει τον δικό της ιστορικό χαρακτήρα για τον ΣΕΦΑ και γενικότερα για το αρκαδικό μπάσκετ με το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας να είναι πολύ έντονο.



Έτσι λοιπόν την Τρίτη (3/11) που είναι και η πρώτη κιόλας ημέρα που βγήκαν τα εισιτήρια αυτού τους σπουδαίου αγώνα στην διάθεση του φίλαθλου κοινού τα εκδοτήρια του ΔΑΚ Τρίπολης γέμισαν κόσμο που θέλουν να προμηθευτούν το «μαγικό» αυτό χαρτάκι για πάρουν θέση και να απολαύσουν ένα πραγματικά πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Βέβαια για τον Αρκαδικό υπάρχει αρχικά η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου το ερχόμενο Σάββατο (7/11, 17:00) για την 5η αγωνιστική της Basket League με την ομάδα πλέον να έχει μπει στους ρυθμούς του εν λόγο αγώνα ξεκινώντας την προετοιμασία του.
arcadiaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου