Νέα κρούσματα φόλας σε σκυλιά στην Τρίπολη

Δίνεται αμοιβή 3.000 € (τρεις χιλιάδες) για κάθε επιβεβαιωμένη πληροφορία, που θα οδηγήσει σε επίσημη καταγγελία και δίωξη
Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά δηλητηρίασης σκύλων στην Τρίπολη ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ανακοίνωσε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ότι δίνει αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι για το θλιβερό αυτό γεγονός.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:




Δίνεται αμοιβή 3.000 € (τρεις χιλιάδες) για κάθε επιβεβαιωμένη πληροφορία, που θα οδηγήσει σε επίσημη καταγγελία και δίωξη. Βοηθήστε μας να βρούμε αυτούς που ρίχνουν φόλες στις γειτονιές μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε αυτή την επικίνδυνη και αντικοινωνική συμπεριφορά, δε θέλουμε δολοφόνους να κυκλοφορούν στην Τρίπολη. Γι’ αυτό θα φέρουμε τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης, που προβλέπει φυλάκιση 5 ετών και πρόστιμο έως 30.000 € ανά ζώο που θανατώνεται ή κακοποιείται.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να ενημερώσει την Αστυνομία ή να καλέσει τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου στο τηλέφωνο: 6932839363.


Δίνεται αμοιβή 3.000 € (τρεις χιλιάδες) για κάθε επιβεβαιωμένη πληροφορία, που θα οδηγήσει σε επίσημη καταγγελία και δίωξη. Βοηθήστε μας να βρούμε αυτούς που ρίχνουν φόλες στις γειτονιές μας. Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε αυτή την επικίνδυνη και αντικοινωνική συμπεριφορά, δε θέλουμε δολοφόνους να κυκλοφορούν στην Τρίπολη. Γι’ αυτό θα φέρουμε τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης, που προβλέπει φυλάκιση 5 ετών και πρόστιμο έως 30.000 € ανά ζώο που θανατώνεται ή κακοποιείται. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να ενημερώσει την Αστυνομία ή να καλέσει τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου στο τηλέφωνο: 6932839363.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου