Τις επόμενες μέρες παραδίδεται η νέα Ψυχιατρική Κλινική Τρίπολης

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης  παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της δωρεάς πέντε μηχανημάτων αιμοκάθαρσης από την Παναρκαδικό Ομοσπονδία Αμερικής. Με την ευκαιρία αυτή, μίλησε για τη στόχευση της Περιφέρειας έτσι ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμά της η στήριξη σε τεχνολογικό υλικό  του νοσοκομείου, προκειμένου να αναβαθμιστεί το Παναρκαδικό. Όπως σημείωσε, σε λίγες ημέρες παραδίδεται ένα σημαντικό κτίριο, η νέα στέγη της Ψυχιατρικής Κλινικής, και έπεται συνέχεια καθώς έχουν γίνει και άλλες συζητήσεις για άλλα θέματα και ελλείψεις που υπάρχουν με τον αναπληρωτή Διοικητή του Π.Γ.Ν. Τρίπολης, κ. Πονηράκο.



Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα θέματα ιδιοκτησίας έτσι όπως τα έθεσε η Παναρκαδική Ομοσπονδία, αναφέροντας ότι δεν εγείρονται τέτοιας φύσεως ζητήματα, καθώς η αγαστή συνεργασία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας με τις εκάστοτε διοικήσεις του νοσοκομείου ανεξάρτητα από την εκπροσώπηση ή όχι ήταν πάντα στην κατεύθυνση για την καλύτερη λειτουργία την υπηρεσιών  του νοσοκομείου προς όφελος όλων των πολιτών.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης έκανε λόγο για τις ελλείψεις στο προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά αναφέρθηκε στον ηρωισμό του επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού, που δίνει τη μάχη προκειμένου να αναπληρώσει την έλλειψη ανθρώπινων πόρων, προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ασθενείς.

Έφη Καστραντά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου