ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:
Να σταματήσουμε όλοι ανεξαιρέτως την ανταλλαγή προσβλητικών χαρακτηρισμών, τα υπονοούμενα και τα πισώπλατα χτυπήματα μέσω των blogs

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ως  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, θεωρώ υποχρέωσή μου την άρτια διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών του Επιμελητηρίου μας και για το λόγο αυτό απευθύνω έκκληση προς όλους τους υποψήφιους να σεβαστούν το θεσμό του Επιμελητηρίου και να διατηρήσουν το επίπεδο του ψηλά.

Θα παρακαλούσα, λοιπόν να σταματήσουμε όλοι ανεξαιρέτως την ανταλλαγή προσβλητικών χαρακτηρισμών, τα υπονοούμενα και τα πισώπλατα χτυπήματα μέσω των blogs, καλυμμένοι πίσω από την ευκολία που παρέχει η ανωνυμία.

Είμαστε όλοι σοβαροί επιχειρηματίες και πρέπει να συμπεριφερθούμε ανάλογα με τις περιστάσεις και όχι να κονταροχτυπιόμαστε με όρους μικροπολιτικής και λαϊκισμού.
Μια τέτοια συμπεριφορά, δεν αρμόζει ούτε στην προσωπικότητά μας, ούτε στο θεσμό, τον οποίο επικαλούμαστε ότι υπηρετούμε, αλλά ούτε και στη δημοκρατία.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες είναι τεράστια και είναι κρίμα με την όποια ανάρμοστη συμπεριφορά μας, ενόψει των εκλογών, να προσθέσουμε κι άλλα προβλήματα και υποτιμητικά σχόλια για τα πρόσωπά μας.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε, ότι την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών θα χρειαστεί να παλέψουμε από κοινού για θέματα που αφορούν τον τόπο μας και όχι μόνο.

Στόχος όλων μας είναι η ανάπτυξη και η ανάπτυξη γίνεται εφικτή μονάχα μέσα από τον αξιοπρεπή διάλογο και τον συνεπή και συνεχή αγώνα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και πιστεύω ότι οι παραινέσεις μου θα εισακουστούν και θα καταφέρουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου