Δηλώσεις Ζησόπουλου και Πιπίνη μετά το χθεσινό αγώνα του Αστέρα

 Ευχαριστημένος από τον έναν βαθμό, με βάση τις συνθήκες του παιχνιδιού και ειδικά όπως ξεκίνησε ο αγώνας στα Χανιά, δήλωσε ο Γιώργος Ζησόπουλος στο flash interview του συνδρομητικού καναλιού.
Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Αστέρα, λίγα λεπτά μετά τη λήξη του παιχνιδιού στα Χανιά έχουν ως εξής:
«Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, νομίζω πώς είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήρθαμε με διαφορετικές φιλοδοξίες για τον αγώνα, είμαστε μία ομάδα που παίζει πάντα για να κερδίσει, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά άλλαξε άρδην το σκηνικό με το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα.



Δεχτήκαμε γρήγορα γκολ, μείναμε με δέκα παίκτες και αποσυντονιστήκαμε σίγουρα. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το ματς όπως θέλαμε. Παρόλα αυτά ανασυνταχθήκαμε, στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και κρατήσαμε το σκορ, ενώ στο δεύτερο ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης.

Είχαμε κάποιες καλές φάσεις για να μπορέσουμε κάτι περισσότερο, όμως φάσεις είχε και ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον έναν πόντο και από κει και πέρα αν μας έβγαινε κάποια αντεπίθεση ή στημένη φάση, να παίρναμε και το τρίποντο που θέλαμε από την αρχή»

Χρήστος Πιπίνης:
«Κρατάμε το γεγονός πως καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με 10 παίκτες. Ήταν ένα ματς που ξεκίνησε στραβά, αλλά δείξαμε χαρακτήρα στη συνέχεια και αποδείξαμε πως ο Αστέρας παραμένει μια μεγάλη ομάδα.

Θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να επαναλάβουμε την περσινή πορεία και να έχουμε κάτι αξιόλογο φέτος.

Οι τρεις βαθμοί είναι καλύτεροι από τον έναν, αλλά όταν μένεις πίσω στο σκορ και αγωνίζεσαι με δέκα παίκτες, ακόμα και ο βαθμός μας κάνει πολύ καλό.

Δείξαμε χαρακτήρα, είμαστε μία ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και πιστεύω πως σιγά-σιγά θα έρθουν τα αποτελέσματα που θα μας λύσουν τα πόδια για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα.

Η ομάδα μας παίζει πάντα για να κερδίζει. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε πίσω για να πάρουμε το βαθμό αλλά δεν είναι το στυλ μας αυτό. Το στυλ του Αστέρα είναι να πιέζει και να προσπαθεί να πάρει τα παιχνίδια. Πάντα υπάρχουν ρίσκα, μερικές φορές βγαίνεις κερδισμένος και άλλες ηττημένος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου